reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Niekat kiedys trzeba skończyc karmienie najbardziej sie boje jak pozbedziemy sie nocnych cycusiów:-(mój juz nie gryzie ale pare razy mu sie zdarzyło dziabnac mnie mocno:wściekła/y::crazy:
Stefanna super ze wróciliście cali i zdrowi :tak:

Beti wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek oby twoje marzenia sie spełniły:tak::happy:

no to i ja sie dołączam do zyczeń urodzinowych dla beti
naj najlepszego na kolejne latka dla Ciebie kochana i obyś nigdy nie utraciła tej wiary w ludzi której Ci zazdroszczę:sorry2:

Beti- I ja ci życzę wszystkiego najlepszego;-) dużo zdrówka i pociechy z dzieciaczków:-)
ninja-ładnie to tak zapominać o mojej Ani?Ona też sama jeszcze;-)
Więcej nie dam rady teraz...Ja się rozchorowałam:-( od niedzieli mam chyba grypę żołądkową...Biegunka,wymioty,osłabiona jestem jak cholera...
A najgorsze że malutka się też rozchorowała....wczoraj jak zasnęła o 19 tak o 22.30 obudziłam ją na jedzenie i nie tknęła nic,dwa razy zwymiotowała i poszła spać i śpi do tej pory:-( lecimy dzisiaj do lekarza bo się martwię o nią bardzo:-( mam nadzieję że to nic poważnego...Moja bidulka kochana:-(

aniu to leć do lekarza..by nic poważnego nie było Ani:tak:
dusia to jak ci odpowiada moja Toska na synową ;-)..:tak:..bo jeszcze "wolna":-D
Fajnie że się spotkacie dziewczyny(ninja i pm)..:tak:
Zazdroszczę jeszcze karmiącym mamuskom...u nas ju zod dobrego chyba miesiąca nic..a nic..
Beti -wszystkiego naj..naj..i spełnienia marzeń!:tak:..ściskam cie mocno!
No i stefanna dobrze że wróciliście cali i zdrowi:tak:

Beti spelnienia marzen kochana i samych radosci

Stefana dobrze ze udalo Wam sie wrócic calo i zdrowo.

Heh jakie swaty na BB to my tez jeszcze wolne i jesli
niebieskooki Dominis Kasikowy jeszcze wolny to zaklepuje go na ziecia jesli sie mamusia zgodzi hehe

PM ja tez jestem pod wrazeniam,nie znam jeszcze dziecka które w tym wieku juz by tak pieknie mówilo
Mrówa jakos to bedzie powolutku ale dacie rade
Agunia duzo zdrówka dla Ani
Ninja fajnie ze juz jestescie i prezesik zaczyna dochodzic do siebie usciskaj go od nas
Skaba zazdroszcze tanców
Niekat ja tez mialam swojego przypisanego kawalera :-D:-D
Milego dnia laseczki

Ale dziś zimno..brr:crazy:
Jeśli chodzi o gadanie mojej córci to powiem szczerze, że czasami to bywa naprawdę męczące:dry: bo potrafi podchodzić 50 razy w ciągu dnia do zdjęć w ramce i pyta "A to?" :dry:
Już sobie wyobrażam co to będzie gdy zacznie zdaniami mówić i wszystko będzie "A dlaczego?":sorry2::szok:
A i nawet szeptać się nauczyła. Jak mąż śpi i Tosia wcześniej wstanie to mówię do niej szeptem jak jeszcze leniu****emy w łóżku i mi odpowiada szeptem:-D to jest komiczne.
A wczoraj daje jej mąż wit D3 (uwielbia ją) a ona na to:"mniam mniam":-).
Najfajniej jest jak sobie gada do siebie jak coś robi i ją to mocno absorbuje...oj to po prostu melodia dla moich uszu:-):-)
ninja- ja na to badanie też zapisałam mojego bratanka (tyle, że na piątek) a oni są z Radomia także może i niekat się namówi na to badanie Beti a może jeszcze Doris i będziemy mieć BB-owe spotkanko:-).
stefanna- fajnie, że wypoczęliście no i mamusia poszusowała na nartach:tak:
mrowa- u nas też w nocy cycusiamy ale w dzień przy zasypianiu jeszcze też. Chociaż wieczorem ostatnio Tosia jak zje cycusia to póżniej sie odwraca pupką do mnie i tak zasypia:-D.
Beti Buziaki dla Ciebie...A gdziew ty się nam podziałaś:confused:
ZDRÓWKA WSZYSTKIM CHORUJĄCYM!

A jeszcze natknęłam się na taki artyluł...Czy to nie jest chore:no::wściekła/y:
PUDELEK - Największa gwiazda Wielkiej Brytanii? 13-LETNI OJCIEC!

PM tez rano czytałam ten artykuł i co mnie najbardziejn zszokowało to to że tej gówniarz ma FANKLUB!i jak patrzyłam na jego zdjecia to (wybacznie szczerosc) ale nie potrafiłam sobie wyobrazic tego dzieciaka w trakcie tak "dorosłej" czynności jak współzycie....to byłaby pedofilia gdyby nie jego niewiele starsza partnerka.....cóż ale we wspomnianym rpzeze mnie wczesniej Jemenie to normalne :eek:

reklama
Do góry