reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Niekat kiedys trzeba skończyc karmienie najbardziej sie boje jak pozbedziemy sie nocnych cycusiów:-(mój juz nie gryzie ale pare razy mu sie zdarzyło dziabnac mnie mocno:wściekła/y::crazy:
Stefanna super ze wróciliście cali i zdrowi :tak:

Beti wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek oby twoje marzenia sie spełniły:tak::happy:

no to i ja sie dołączam do zyczeń urodzinowych dla beti
naj najlepszego na kolejne latka dla Ciebie kochana i obyś nigdy nie utraciła tej wiary w ludzi której Ci zazdroszczę:sorry2:

Beti- I ja ci życzę wszystkiego najlepszego;-) dużo zdrówka i pociechy z dzieciaczków:-)
ninja-ładnie to tak zapominać o mojej Ani?Ona też sama jeszcze;-)
Więcej nie dam rady teraz...Ja się rozchorowałam:-( od niedzieli mam chyba grypę żołądkową...Biegunka,wymioty,osłabiona jestem jak cholera...
A najgorsze że malutka się też rozchorowała....wczoraj jak zasnęła o 19 tak o 22.30 obudziłam ją na jedzenie i nie tknęła nic,dwa razy zwymiotowała i poszła spać i śpi do tej pory:-( lecimy dzisiaj do lekarza bo się martwię o nią bardzo:-( mam nadzieję że to nic poważnego...Moja bidulka kochana:-(

aniu to leć do lekarza..by nic poważnego nie było Ani:tak:
dusia to jak ci odpowiada moja Toska na synową ;-)..:tak:..bo jeszcze "wolna":-D
Fajnie że się spotkacie dziewczyny(ninja i pm)..:tak:
Zazdroszczę jeszcze karmiącym mamuskom...u nas ju zod dobrego chyba miesiąca nic..a nic..
Beti -wszystkiego naj..naj..i spełnienia marzeń!:tak:..ściskam cie mocno!
No i stefanna dobrze że wróciliście cali i zdrowi:tak:

Beti spelnienia marzen kochana i samych radosci

Stefana dobrze ze udalo Wam sie wrócic calo i zdrowo.

Heh jakie swaty na BB to my tez jeszcze wolne i jesli
niebieskooki Dominis Kasikowy jeszcze wolny to zaklepuje go na ziecia jesli sie mamusia zgodzi hehe

PM ja tez jestem pod wrazeniam,nie znam jeszcze dziecka które w tym wieku juz by tak pieknie mówilo
Mrówa jakos to bedzie powolutku ale dacie rade
Agunia duzo zdrówka dla Ani
Ninja fajnie ze juz jestescie i prezesik zaczyna dochodzic do siebie usciskaj go od nas
Skaba zazdroszcze tanców
Niekat ja tez mialam swojego przypisanego kawalera :-D:-D
Milego dnia laseczki

Ale dziś zimno..brr:crazy:
Jeśli chodzi o gadanie mojej córci to powiem szczerze, że czasami to bywa naprawdę męczące:dry: bo potrafi podchodzić 50 razy w ciągu dnia do zdjęć w ramce i pyta "A to?" :dry:
Już sobie wyobrażam co to będzie gdy zacznie zdaniami mówić i wszystko będzie "A dlaczego?":sorry2::szok:
A i nawet szeptać się nauczyła. Jak mąż śpi i Tosia wcześniej wstanie to mówię do niej szeptem jak jeszcze leniu****emy w łóżku i mi odpowiada szeptem:-D to jest komiczne.
A wczoraj daje jej mąż wit D3 (uwielbia ją) a ona na to:"mniam mniam":-).
Najfajniej jest jak sobie gada do siebie jak coś robi i ją to mocno absorbuje...oj to po prostu melodia dla moich uszu:-):-)
ninja- ja na to badanie też zapisałam mojego bratanka (tyle, że na piątek) a oni są z Radomia także może i niekat się namówi na to badanie Beti a może jeszcze Doris i będziemy mieć BB-owe spotkanko:-).
stefanna- fajnie, że wypoczęliście no i mamusia poszusowała na nartach:tak:
mrowa- u nas też w nocy cycusiamy ale w dzień przy zasypianiu jeszcze też. Chociaż wieczorem ostatnio Tosia jak zje cycusia to póżniej sie odwraca pupką do mnie i tak zasypia:-D.
Beti Buziaki dla Ciebie...A gdziew ty się nam podziałaś:confused:
ZDRÓWKA WSZYSTKIM CHORUJĄCYM!

A jeszcze natknęłam się na taki artyluł...Czy to nie jest chore:no::wściekła/y:
PUDELEK - Największa gwiazda Wielkiej Brytanii? 13-LETNI OJCIEC!

PM tez rano czytałam ten artykuł i co mnie najbardziejn zszokowało to to że tej gówniarz ma FANKLUB!i jak patrzyłam na jego zdjecia to (wybacznie szczerosc) ale nie potrafiłam sobie wyobrazic tego dzieciaka w trakcie tak "dorosłej" czynności jak współzycie....to byłaby pedofilia gdyby nie jego niewiele starsza partnerka.....cóż ale we wspomnianym rpzeze mnie wczesniej Jemenie to normalne :eek:

reklama
Do góry