reklama
ewa33
Zadomowiona(y)
.no i wszyscy śpia..po upojnej walentynkowej nocy;-)..
Tylko moja córcia nie da mamusi odespać ...i o 6.30 pobudka..Ale za to ładnie spała od 19stej ..później o 1wszej dostała mleczko (bo wieczorem mało zjadłą) i do rana..
Dostałam piękny bukiet tulipanów(uwielbiam je),..i rafaello..
..posiedzielismy sobie wieczorkiem..zaprosilismy sasiadów...bo oni też nigdzie (tyle że z dziećmi im dziadek został)...i Piotrek zrobił grecką..,winko..drinki( co niektórzy)..i fajnie było..
Później tez posprzątał..a ja jak dałam Tosi mleczko to juz sie połozyłam...
..Za to teraz mam juz dzieci..a piotrus śpi w najlepsze..(ale niemam serca go budzić;-))..no w końcu wczoraj on się wszystkim zajmował...
A za oknem ....?! Masakra!Tyle dowaliło śniegu że hej!
..ciekawe jak te nasze plany dzisiejsze sie sprawdzą...
No..to miłego dzionka dziewczynki..:-)
Tylko moja córcia nie da mamusi odespać ...i o 6.30 pobudka..Ale za to ładnie spała od 19stej ..później o 1wszej dostała mleczko (bo wieczorem mało zjadłą) i do rana..
Dostałam piękny bukiet tulipanów(uwielbiam je),..i rafaello..
..posiedzielismy sobie wieczorkiem..zaprosilismy sasiadów...bo oni też nigdzie (tyle że z dziećmi im dziadek został)...i Piotrek zrobił grecką..,winko..drinki( co niektórzy)..i fajnie było..
Później tez posprzątał..a ja jak dałam Tosi mleczko to juz sie połozyłam...
..Za to teraz mam juz dzieci..a piotrus śpi w najlepsze..(ale niemam serca go budzić;-))..no w końcu wczoraj on się wszystkim zajmował...
A za oknem ....?! Masakra!Tyle dowaliło śniegu że hej!
..ciekawe jak te nasze plany dzisiejsze sie sprawdzą...
No..to miłego dzionka dziewczynki..:-)
Stefanna - jedzcie ostrożnie bo masakra na drogach
Ewa- to mężul spisał się na medal:-)
Ja co prawda nie dostałam żadnych prezentów, ale jak piszesz nocka była upojna i mój tez odsypia
Przyszli do nas znajomi i razem siedzieliśmy.
Nela miała wczoraj "dzień nowych umiejetności", zaksztusiła sie a ja do niej "rączki do góry" a ona fik i to zrobiła a wieczorem sama puściła mi ręke i (z asekuracją oczywiście) przeszła cały salon. Tak jej sie to spodobało, że nie chciała później łapki dać :-)
Śniegu już prawie po kolana, miałam wczoraj przypływ energii i jak posprzątałam chatke to wzięlo mnie za odśnieżanie - a dzis doopa nawet nie widać że coś było odgarnięte
Ewa- to mężul spisał się na medal:-)
Ja co prawda nie dostałam żadnych prezentów, ale jak piszesz nocka była upojna i mój tez odsypia
Przyszli do nas znajomi i razem siedzieliśmy.
Nela miała wczoraj "dzień nowych umiejetności", zaksztusiła sie a ja do niej "rączki do góry" a ona fik i to zrobiła a wieczorem sama puściła mi ręke i (z asekuracją oczywiście) przeszła cały salon. Tak jej sie to spodobało, że nie chciała później łapki dać :-)
Śniegu już prawie po kolana, miałam wczoraj przypływ energii i jak posprzątałam chatke to wzięlo mnie za odśnieżanie - a dzis doopa nawet nie widać że coś było odgarnięte
agunia2020
Entuzjast(k)a
I ja składam spóźnione ale szczere życzenia z okazji roczku dla Zuzi-Kochana,zdrówka,beztroskiego dzieciństwa i pociechy z rodziców
U nas Walentynki minęły dziwnie...rano trochę kłótni a wieczorem sielanka....zrobiłam kolację,a potem już nie będę pisać;-)
Napiszę coś jeszcze później idę jeszcze się nacieszyć moim skarbkiem bo dzisiaj do pracy na nockę idzie:-( buziaczki
U nas Walentynki minęły dziwnie...rano trochę kłótni a wieczorem sielanka....zrobiłam kolację,a potem już nie będę pisać;-)
Napiszę coś jeszcze później idę jeszcze się nacieszyć moim skarbkiem bo dzisiaj do pracy na nockę idzie:-( buziaczki
Stefanna bezpiecznej drogi
Weronika ty lepiej odsniezanie zosatw mezusiowi;-)
gratulki dla odwaznej Nelci:-)
Ewa dobra zonka z ciebie;-) mój tez dzisiaj dłuzej spał bo ja wczoraj dłuzej spałam a on zajmował se dziecmi;-) i śniadanko mu dzis zrobiłam
U mnie śniegu po kolana
Weronika ty lepiej odsniezanie zosatw mezusiowi;-)
gratulki dla odwaznej Nelci:-)
Ewa dobra zonka z ciebie;-) mój tez dzisiaj dłuzej spał bo ja wczoraj dłuzej spałam a on zajmował se dziecmi;-) i śniadanko mu dzis zrobiłam
U mnie śniegu po kolana
beti1982
III'2008 i IV'2010
beti1982
III'2008 i IV'2010
Giza, bardzo ładna kurteczka i powinna spokojnie poczekać do następnej zimy
Skaba, miło, że tak wiosennie w uczuciach się zrobiło...
Stefanna, mam nadzieję, że spokojnie dotrzecie do domku :-)
Weronikaa, kochana jakie odśnieżanie w twoim stanie... chyba mąż tego nie widział... oszczędzaj się mamusiu
Gratulki dla odważnej Nelci... w końcu zaraz 11-miesiączek skończy
No widze, ze każda miła miłe Walentynki... oby takich dni było więcej i to bez żadnej okazji...
Miłej niedzieli kochane:-)
Skaba, miło, że tak wiosennie w uczuciach się zrobiło...
Stefanna, mam nadzieję, że spokojnie dotrzecie do domku :-)
Weronikaa, kochana jakie odśnieżanie w twoim stanie... chyba mąż tego nie widział... oszczędzaj się mamusiu
Gratulki dla odważnej Nelci... w końcu zaraz 11-miesiączek skończy
No widze, ze każda miła miłe Walentynki... oby takich dni było więcej i to bez żadnej okazji...
Miłej niedzieli kochane:-)
mamma80
Entuzjast(k)a
Sorry,że wszystkim nie odpiszę ale za dużo mam zaległościDziękujemy za życzenia
STO LAT ZUZIKU Z OKAZJI URODZINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrówka dla Tymonka i innych chorasków.
Ja teraz intensywnie kursuję miedzy domem a Warszawą-nauki pobieram;-);-)-więc czasu mało na wszystko.Dzieci zdrowe już -nareszcie-dlatego łapiemy teraz kilka dni i jedziemy do Wisły w środe.Pozdrawiam...
STO LAT ZUZIKU Z OKAZJI URODZINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrówka dla Tymonka i innych chorasków.
Ja teraz intensywnie kursuję miedzy domem a Warszawą-nauki pobieram;-);-)-więc czasu mało na wszystko.Dzieci zdrowe już -nareszcie-dlatego łapiemy teraz kilka dni i jedziemy do Wisły w środe.Pozdrawiam...
reklama