iza&marcin
Fanka BB :)
Weronika, Dorota, wspolczuje Wam i zycze duzo sily.
Anetka, jeszcze przed swietami szwagierka wracala z pracy autem ktore nagle stanelo... poszedl pasek rozrzadu, naprawa kosztowala ich kilka tysiakow. W miedzyczasie kiedy auto bylo u mechanika wracala z pracy samochodem meza ... wjechala w tylek jakiejs kobiecie
wtedy tez mysleli ze pech okropny. Pare dni pozniej pozyczali od nas auto( tamte dwa u naprawy) bo musieli pojechac na jakas rozprawe. Bylam pewna ze cos 'wykombinuja' ale na szczescie dojechali i wrocili cali. Od tego czasu znow wszytsko dobrze u nich czego i Tobie zycze.
Pisalam wczesniej o mleku. Nasteonego dnia poszlam do tego marketu i na polkach nie bylo juz przeterminowanego co mnie z jednej strony ucieszylo a z drugiej strony poczulam sie jak ofiara losu. Mam nauczke zeby patrzec co kupuje.
Nie mialam paragonu wiec nie bylo sensu zeby tam isc i sie denerwowac.
Anetka, jeszcze przed swietami szwagierka wracala z pracy autem ktore nagle stanelo... poszedl pasek rozrzadu, naprawa kosztowala ich kilka tysiakow. W miedzyczasie kiedy auto bylo u mechanika wracala z pracy samochodem meza ... wjechala w tylek jakiejs kobiecie
Pisalam wczesniej o mleku. Nasteonego dnia poszlam do tego marketu i na polkach nie bylo juz przeterminowanego co mnie z jednej strony ucieszylo a z drugiej strony poczulam sie jak ofiara losu. Mam nauczke zeby patrzec co kupuje.
Nie mialam paragonu wiec nie bylo sensu zeby tam isc i sie denerwowac.