reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Weronika to wspólczuje ci powortu @ ja jeszcze nie mam;-)
a Kondzik nie miał goraczki na szczęście ufff

reklama
Ja też jeszcze nie mam @, na szczęście:-). Po Milo dostałam po 4 miesiącach( 24 grudnia na pasterce). Jak się karmi tylko piersią, bez dokarmiania to sie później dostaje.

No i dąłączam się do tych z Was które już mają @ WRRRRRRRRRRR wczoraj coś tak zauważyłam, ale dziwne to jakieś bo wkładka mi wystarcza :baffled: Wy też tak macie??

Ja miesiac po porodzie juz miałam ale co sie dziwic jak nie karmiłam:dry: apropo w przyszły piatek ide na przeglad i cytologie;] no i zmienic tabletki bo bez sensu skoro nie karmie, @ mam brac cerezette , fajnie ze juz macie chrzciny my dopiero w lipcu żeby Ci na których mi zalezy byli :)

Dzisiaj miałam pierwsza nie przespana noc od dawna nikoś spał po 15 min od 23 do 5 a ja wcale bo zanim zasnełam on juz sie budził przez katar tchawica juz zdrowa wszystko super ale został katar potezny i jak juz nie moze oddycha noskiem to płacze i sie budzi...no ale trudno i z tym damy sobie rade ;]

Mam pytanko co myslicie o basenie dla takich bobasów?

mamma - OILATUM Soft krem 75g - na przodzie tubki jest różowym drukiem napisane " dla dzieci i niemowląt bez ograniczenia wieku" :tak:

Kondziczku - zdrówka!!!! :sorry2::sorry2::sorry2:

MrsF - dawaj te zdjęcia na zamknięty!
Sabincia - strasznie się cieszę, że tchawica Nikosia już doszła do siebie! Dawaj maść majerankową pod nosek i będzie dobrze.:tak:
Asze - udanej imprezy
Beti - jak czytam o problemach z kupką to jednak cieszę się, że Tymon robi ich 10 dziennie...

A ja się szybko @ nie doczekam bo mam brać cezarette bez przerwy. :-):-):-):-):-):-):-):-)

ja karmie piersia,nie dokarmiam i okres dostalam po miesiacu :baffled:
na dodatek lykam cerazette takze chyba poprostu mam pecha

reklama
Do góry