Waska93
Aktywna w BB
Oby faktycznie był to dobry znakWidziałam dzisiaj pierwszego bociana - i to w locieciotka męża się śmiała,że to dobry znak
jestem chyba w trakcie płodnych bo od 3 dni mam śluz jak ta lala także zobaczymy czy coś z tego będzie - ja sobie obiecałam w tym cyklu nic nie śledzić ale śluzu się nie da przeoczyć
w tym tygodniu brykaliśmy tyle co czasami przez cały miesiąc i to totalnie na spontanie. Napewno nie będę testować przed spodziewaną
![]()
Zresztą wiosna idzie, wszystko budzi się do życia i w końcu w nas mogło by się maly ktoś, albo ktosia zakiełkować
Mi się okres skonczyl wczoraj, teoretycznie według aplikacji owulacja za 4 dni, ale jak będzie tak będzie. Już nic nie monitoruje, nie sprawdzam. U nas z regularnością raczej nie ma problemu, no chyba że mam okres..
Ogólnie muszę w końcu zbastowac porządnie z traktowaniem męża jako reproduktora, bo od kiedy się staramy i się nie udaje, to nie myślę o przyjemnym wspolzyciu, tylko o tym aby staranie było, a to głupie i mimo starań to związek na tym upada