reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

W ogóle dziś kolejny dzień, po wizycie u gina pobolewa mnie i ciągnie macica...choć pani dr była delikatna generalnie... zastanawiam się, czy to może mieć jakiś zwiazek z tym, co zobaczyła tam na usg... 🤔

reklama
Dzień dobry! U nas dziś spokojny dzień, starsza córka przygotowała śniadanie 😁 po obiedzie pójdziemy pewnie na górkę na sanki
Że na co?! 😁 matko ani razu w tym roku nie bylo nam dane isc na sanki ..
Mi wyszedł pozytywny 9dpo 😎 jak cos 🤪
Ja zostawiam wszystko losowi :p poczekam do konca bo szkoda mi kasy na testy 😂 wole zainwestować w roślinki 😂😂😂

Że na co?! 😁 matko ani razu w tym roku nie bylo nam dane isc na sanki ..

Ja zostawiam wszystko losowi :p poczekam do konca bo szkoda mi kasy na testy 😂 wole zainwestować w roślinki 😂😂😂
No niedaleko nas jest sztucznie naśnieżany stok i obok mniejsza górka, którą też naśnieżają i po kupieniu biletu można pozjeżdżać na sankach. Poza tym miejscem, też nie było zbytnio szans na sanki w tym roku.

No niedaleko nas jest sztucznie naśnieżany stok i obok mniejsza górka, którą też naśnieżają i po kupieniu biletu można pozjeżdżać na sankach. Poza tym miejscem, też nie było zbytnio szans na sanki w tym roku.
O a gdzie to? 😁
U nas był snieg dwa razy, ale my też na narty jeździmy więc trochę tego śniegu mieliśmy w tym sezonie 😄

reklama
Do góry