reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Mrowa dobrze że poszłaś skonsultować i dobrze że ten szpital was ominie.Szkoda tylko że Kondziorkowi się pogorszyło-dużo zdrówka...

Mrówa dziękujemy!! Zdrówka dla Kondzika bo nie ma nic gorszego niz chore dzieci. Na szczęście szpital Was ominął.:tak:

Mrówa a jaki ten antybiotyk dostał? bo my dostaliśmy antybiotyk w zastrzykach 10 seri biofuroxynu, syropki calcium i ambroksol do tego zowirax krople do inchalacji..cebion ale to juz wczesniej brał do tego od 2 tyg walcze z plesniawka i dupa ciagle jest i jest :p ale nie wiem ktora z Was polecała debridad na kolke kupiłam go ostatnio tak przy okazji kontroli poprosiłam o recepte i jak złoto! kolki juz nas nie meczą :D co do tego basenu to własnie u nas w aqa parku jest cos takiego dla tatusiów z dzidziusiami a mamy siedza i patrza mysle , że dla rozwoju Nikodema to by było niezłe zwłaszcza ze to wodniczek wode lubi :D

a tak w ogole to jestem w szoku bo dostalismy tez masc na zabkowanie ... co prawda zaówazylam ze sie mocniej slini wiecej nazeka płacze i " obgryza" raczki i wszytscko co jest w zasiegu buzi ale myslałam ze to o tak nerwy albo takie o maluchowe zachowanie ale macała mu te dziasełka i stwierdziła zeby na wieczór smarowac...to smaruje zobaczymy;] nie wyobrazam sobie Nikodema z zebem :p:p.

Witam -dawno mnie nie było.
Serdeczne zyczonka dla Tosiaczków i Marcelka oraz dla imieninowych Zuziaczków i Asze
Wszystkim choraskom zycze powrotu do zdrówka|
U nas tez cos zaczyna sie dziac:baffled:mała ma katar budzi sie przez niego i płacze jak mecze ja grucha (scigając gilaski)jest wrzask:szok: We wtorek gonie do lekarza.
MrsF -szczesliwej podrózy oby mały zniosł ja dzielnie
@ tez juz miałam i to strasznie obfita jak musialam wyjsc zakładałam 2 podpaski wiec jestem w szoku ze na wkładkach jechłyscie:szok:
Oki musze uciekac Buzaki 4 All

Befatka zdrówka dla Kayi:-)
Sabincia mamy cadex w zawiesinie bo teraz jest podobno zakaz dawania zastrzyków 3-miesiecznym dzieciom :szok::baffled:

Befatka zdrówka dla Kayi:-)
Sabincia mamy cadex w zawiesinie bo teraz jest podobno zakaz dawania zastrzyków 3-miesiecznym dzieciom :szok::baffled:
tak jest zakaz dlatego ja jezdzilam i bagałam o zrobienie zastrzykow bo w szpitau nas zostawic nie chcieli a jak pojechlam tam na zastrzyk tez odmówii...

reklama
no proszę:no: trochę nie zaglądałam i choróbska nam się rozprzestrzeniły:no: niestety.. u nas też:no: ja smarkata i wszystkie kości i mięśnie mnie bolą.. masakra.. Bartek też śpikaty, a Marysia miała wczoraj stan podgorączkowy.. zobaczymy co się z tego wykluje:no: a a tydzień chrzciny.. mam nadzieję, że wszystkim nam przejdzie..

trzymam kciuki za walczących z choróbskami i ciemieniuchą!!

ja też jestem za basenem dla maluszków.. już odliczam tygodnie:-) a @ jeszcze nie przyszła.. i nie tęsknię, choć straszy lekkim pobolewaniem podbrzusza.. poprzednio dostałam po 6 miesiącach (a karmiłam bez dokarmiania tylko 2 miechy, a z dokarmianiem 4,5)

Do góry