reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

weronika - no maja @ właśnei tak wyglaała.3 dni na wkłądkach jechałam i po kłopocie - nawet za bardzo przerwy w sexie nie trzeba było robić:-p
Marcelowi troszkę jakby wchodzi ta ciemieniucha ale przypuszczam ze gdybym miała lepszy specyfik szło by szybciej.Ale i tak nie jeste źle.
Idę się wyleżeć w wannie:laugh2:jutro wesele:tak:choć nie widze tego wesela z Marcelem... jaka szkoda ze nie mamy z kim go zostawić.Wszyscy na to wesele proszeni:dry:
mrowa kciukasy zaciśnięte dla Kondzika:tak:

reklama
Znów nie mamczasu na pisanie:crazy:...narazie śpia to kozystam...
U nas narazie okropnie przez tą pogodę:wściekła/y:,mam nadziee że juz będzie ładniej!!W święto nawet w kosciłku nie byłam..P.musiał do pracy,zreszta wczoraj też(dobrze że dziś nie idzie).zresztą padało..i niemiałam jak z dzieciakami wyjsć..A jak tatus wrócił to była już 17..Wczoraj to dobrze że po poł.wziął Alexa do babci..to miałyśmy z Tośką trochę czasu dla siebie,sprzątanko,i dłuuugi spacerek:tak:.
weronika z tą@ to zbieg okolicznosci że tak zaraz po butli...Ja jeszcze niemam..i tamtym razem to dostałam po 10miesiącach:rofl2:..Ciekawe za ile tym razem?
niekat to udanego weseliska:-)!
Mrowa kciuki zaciśniete za Kondzika..I duuuużo zdrówka!:happy:
Beti mam nadzieję że z tą kupą unormuje się..Całe szczęście że my nie mamy tych problemów (oby ich nie było)..Tosia robi kupke prawie jak Tymon,no może parę razy mniej;-)
Asze udanych chrzcin!
Sabincia ja tez jestem za basenem..U nas nie prowadzą takich zajęć dla maluszków,a szkoda:-(,bo pewnie też chodzilibyśmy..(wiem że od 3-4miesiąca),Alex jak chodzi z tatą..to i tak jest najmłodszy (przynajmniej był w tamtym roku).
Tośka jak zwykle (i mama też..;-)) wyspana do 5.30..Pocyckała trochę..i śpi dalej..i teraz to tak do 8-9tej..

Wszystkiego najpiekniejszego i zdrówka dla Marcelka na 2 miechy!!!
..i dla mojej Tosi również:-):happy::-)

BUZIACZKI DLA 3MIESIęCZNEJ TOSI ORAZ 2MIESIECZNEGO MARCELKA I ANTOSI :-* :-* :-*

A my po przespanej nocce męczymy się i czekamy na uwolnienie gazów:-p

Asze, dużo pogody ducha na chrzcinach...

Nieka
t, wybawcie się na weselichu... :-D
a o Marcelka się nie martw, w końcu już ma te 2 miesiące;-)

Ewa, 10 miesięcy bez @:szok: no to nieźle:tak:

Ja poprzednio dostałam po 8 mieś.,ale teraz czuję że wcześniej bo coś lekko od 2 dni mnie brzuch pobolewa:baffled:
ninja dzięki-już wiem że kupiłam nie to co trzeba choć pani sytwierdziła,że to można dzieciom:sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla Antoś i Marcelka!!!!:-):-):-):-)
Wszystkiego dobrego dla Zuzann i Joann w dniu imienin!!:-):-)
My z Zuzią świętujemy już od rana!! Każda dostała swoje bukiety kwiatów (teraz tata musi kupować podwójnie), od babci też kwiatki:-D:-D:-D
Za 5 godz chrzciny a Zuzia od dwóch dni nie robiła kupki, trzymajcie kciuki żeby nie zrobiła w kościele:baffled::baffled::baffled: bo gdzie ja tam przebiore??
Niekat miłej zabawy!!
Ninja jak się bierze cerazzette to można dostać "okres", plamienie po prostu pomimo brania bez przerw.

Tosiu Ewy - Wszytskeigo naj naj na dwa meisiączki:tak:dzięki za życzenia dla Marcelka:sorry2:
asze udanych chrzcin życze:tak::-)

Marcelku Tosiu wszystkiego najlepszego:-)
Beti ja nie miałam @ 9 miechów :-)
Niekat to wychulaj sie na weselu:-)

a z Kondziem byłam dzis u lekarza prywatnie i oistał antybiotyk bo mu sie pogorszyło i wogóle chciałam z nia skonsultowac ten szpital naszczescie nie musimy isc ufffff
jedno mnie zastanawia czemu wczoraj tamta lekarka nam nie dała:baffled::dry:

reklama
PRZYŁĄCZAM SIE DO ŻYCZEŃ DLA TOŚ I MARCELKA:-*no i oczywiście wszystkim udanych imprez życzę:)Bawcie się kobitki na całego....
A wszystkim innym miłego weekendu:-)

Do góry