reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dobry dzień ! Jak dobrze wstac skoro południe:-) Zapowiada sie dzis długi dzien teraz sniadanko i obowiazki i moze jakies malusie zakupki :-p Tylko, że narazie cieknie mi krew z nosa:-( wiec posiedze i poczekam az przejdzie a wieczorem partyjka w tysiąca z rodzinką :-D:-p

reklama
Witam
Mrówa, moja Ala dostanie od dzidziusia taki komplecik dla lalki, który ostatnio kupiliśmy w Tesco, jest tam mały plecaczek-miś, pieluszka dla lalki i jakieś buteleczki. Myślę, że jak będę się zajmować maluchem, to ona będzie chciała to samo robić ze swoją lalą.

Mrówa świetny pomysł z tym wózeczkiem, my też planujemy coś kupić Milo jak dzidzia się urodzi, bo on niby duży ale wiem że się denerwuje czy nie przestaniemy go kochać, więc takie wkupienie sie w łaski to dobry pomysł:tak::-D
Super że mama wraca do domku!!! W domu zawsze się szybciej zdrowieje!!!:tak::tak:
No właśnie co z Telmą?? Tak długo już się nie odzywa:confused:

Mrówa o ty cwana mamuśko!dziecko przekupujesz;-).Ale pomysł trafiony!
Siwona nie no aż tak dużych odstępstw od normy nie ma,z resztą ja się dobrze czuję,więc pewnie jest tak jak mówisz:tak:

Dzien dobry mamusie :)
Ale ten czas zleciał, prawda ? Teraz trzeba odpoczywać póki możemy, potem cały świat będzie się kręcił wokół naszych maleństw.
Jutro wizyta u lekarza, potem pewnie skierowanie na USG no i ciekawe czy potwierdzi się płeć żeńska:-)

Jeśli tak to nazwiemy ją Alicja Zofia, jeśli nie to będzie problem z imieniem :szok:
I wszystko byłoby dobrze, żeby nie przeziębienie, jakieś paskudztwo wodzi mnie za nochal:baffled:

A Wam życzę jeszcze więcej zdrówka i odpoczynku, zero stresu i błogiego lenistwa.

Marzec zbliża się nieubłaganie :-)

Pozdrawiam

Wstałam pół h temu :-p. Wczoraj odbywała się u mnie babska pipijawa (oczywiście ja się jedynie mogłam grzecznie przyglądać) i poszłam spać po 4 rano :sorry2:
Moje kumpele to wiedzą, kiedy jest odpowiedni dzień do picia... szczególnie, że wszystkie poszły dziś do pracy i płaczą, hahahaahahaa:-p:-p:-p

Marteczka
- ja też odebrałam wczoraj badania i mam obniżoną lekko hemoglobinę i czerwone krwinki - podobno mam się tym nie martwić, bo po prostu mamy teraz większą objętość krwi przez maluchy i krew jest jakby rozrzedzona :tak:
Nie zawsze musi być to z braku żelaza, bo np. ja mam żelazo dokładnie pośrodku normy więc idealnie.
Ale żelazo warto sprawdzić.

Spadam się ogarnąć - dzięki Bogu moja sunia Spi jeszcze i nie woła na dwór ;-)

wrrrr
i znowu całe przedpołudnie nie miałam netu:wściekła/y: niedługo więcej strace na wydzwanianie do nich niz na abonament za net:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i przez to nie nadrobię na razie zaległości bo umówiłam się z Mężulkiem na kolejne zakupy dla Maleństwa:tak:i zaraz musze uciekać
może później jeszcze będzie internet to trochę nadrobię:sorry2:

reklama
padam całe szczęście że tylko jeszcze jedne egzamin za tydzień i się lenie (będę sprzątać po remoncie) jak dobrze będzie wstać koło 12 i tylko odpoczywać:-D
Marteczka23 - jak odebrałam swoje drugie wyniki to też panikował połowa nie w normie ale to normalne

Do góry