reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Befatka jak będziesz się dołować i zamartwiać to gorzej baby zaszkodzić może niż polopirynka-nieświadomka;-)
A ja odebrałam wyniki badań i co???mocz-dobrze,a krew-obniżony poziom hematokrytu,hemoglobiny i krwinek czerwonych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,kurde mógł mi jeszcze później te badania zlecić!

reklama
Marteczka ja prawie cała ciąże mam te badania blisko granicy a dla ciężarnych sa zaniżone wyniki jeszcze więc mozesz mieć wszystko ok;-) niezamartwiaj sie
jak by co bedziesz jeść wątróbka, buraczki wołowinke tam dużo żelaza no i zielone warzywka;-)i bedzie dobrze:tak:
Beafatka Giza bardzo dobrze napisała nie zamartwiaj sie bo to tez moze źle wpłynąć na dzidzie .
Macie racje sa jeszcze przyzwoici i bezinteresowni ludzie na tym świecie:-):-):-):-):-):-)

a dzwoniła moja mama ma dziś wyjść :-):-):-):-)
tylko niewiem jak płytki stoja bo jeszcze wyniku badań nie było :rolleyes:

a mam pytanie co moge kupić Meli jako prezent od dzidziusia?
czyzby twoja pieroworodna miała urodzinki??
super że mama wychodzi:tak:mój mąz niesttey był w grudni oddac krew (dziwne ze nie pamietałam) wiec ja nie mogam pomóc ale widze ze rodzinka BB jest doskonałym wsparciem w takich chwilach:sorry2:

czyzby twoja pieroworodna miała urodzinki??
super że mama wychodzi:tak:mój mąz niesttey był w grudni oddac krew (dziwne ze nie pamietałam) wiec ja nie mogam pomóc ale widze ze rodzinka BB jest doskonałym wsparciem w takich chwilach:sorry2:
nie nie ma urodzinek;-)
tylko wkupienie sie w łaski jak sie dzidzius urodzi;-)myślałam o wózku spacerówce bo wszystkie sie rozwaliły:dry: i moge powiedzieć zawsze ze dzidzius dał jej nowy wózeczek a ona da dzidziusiowi swój;-)
Niekat nic sie nie dizeje duzo ludzi nam pomaga:-)

Marteczka, jak ostatnio ginka dawała mi skierowanie na morfologię, to mówiła, że pewnie będzie lekka anemia, bo po 30 tc to się bardzo często zdarza, ale żeby się wtedy nie przejmować:tak: No ale i tak u mnie wyszło w normie:-)
Mrówa Dobrze, że mama wychodzi, będzie spokojniejsza, a wiadomo że to sprzyja szybszemu wyzdrowieniu!:-)
A wózeczek - dobra myśl, zwłaszcza jak oddaje swój:happy2:

nie nie ma urodzinek;-)
tylko wkupienie sie w łaski jak sie dzidzius urodzi;-)myślałam o wózku spacerówce bo wszystkie sie rozwaliły:dry: i moge powiedzieć zawsze ze dzidzius dał jej nowy wózeczek a ona da dzidziusiowi swój;-)
Niekat nic sie nie dizeje duzo ludzi nam pomaga:-)
no to niezły pomysł z tym wózeczkiem :-D

Mrowa bardzo dobry pomysł z tym wózeczkiem,mój Jasiek chce(i zresztą wszem opowiada)samochód który wozi jabłka:baffled::confused:Jakkolwiek on wygląda:dry::cool2:Opowiada że Gabrysia mu przywiezie...
A czy Telma to się do nas odezwie dopiero jak urodzi???!!!

reklama
Do góry