reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

ufff to mi ulzylo ! dziekuje bardzo !

czyli nie pozostaje mi nic innego tylko stekac :))Ja wizyte mam dopiero w przyszym tyg wiec wolalam sie upewnic !
Dzieki jeszcze raz

reklama
Iza, ja w nocy żeby się przewrócić na drugi bok muszę najpierw usiąść, tak mnie plecy bolą. A zostały mi jeszcze ponad dwa miesiące. Przy wyjściu z wanny zawsze wołam męża... Rzeczywiście jak stara babcia
A mięśnie macicy już się powoli przygotowują do porodu i może stąd bóle krocza?

Ninja dzidziunia super!!!
A co do bólu krocza to mam go już od dawna i chyba to jest normalne w tym wieku ciążowym-poprzednio też tak miałam,ale chyba trochę póżniej niż teraz i troszkę słabiej:baffled::baffled::baffled:
Musimy jakoś 'przetoczyć'tą końcówkę;-)

Iza-faktycznie nie martw się:-)chyba każdą z nas coś boli mocniej lub słabiej,w nocy czy w dzień,w krzyżu czy kroczu:tak:Uroki ciąży;-)Ale ja zawsze się pocieszam,że już niedługo i dobrze,że nie cały czas,tylko podczas jakiegoś wysiłku czy manewru.No chyba,że gorzej będzie podczas połogu:dry:
Ninja jak słodka Pysia,już bym swoją Zuzkę chciała w jej sukieneczkę malutką ubrać:happy2:.Podobni czy nie ale przynajmniej będą mieli odpowiednie towarzycho do zabaw i psot

zapewne dobre ja ostatnio miałam smaka na nalesniki z bananami w karmelu i polane czekolada no i robiliśmy z Miśkiem razem i były cholernie słodkie ale smaka zaspokoiłam hehe :)

reklama
Sabincia mniam,pyszności,a ja nie mam nic słodkiego w domu:-(!Ale sobie kochana dogadzasz;-).A ja znając życie to swoje leczo to zgagą-gigantem odpokutuję:wściekła/y:

Do góry