reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

i koniec drzemki :wściekła/y: zaczęło się remontowanie
kurcze to już 33 tydzień właśnie sobie uświadomiłam że w każdej chwilkę może się zacząć

reklama
Cześć dziewczyny, ale zapisałyście, dopiero się uporałam z czytaniem. Nie będę się już wypowiadać na wszystkie tematy, bo już zdążyłam zapomnieć co czytałam przed chwilą, ale jeśli chodzi o zamknięte zdjęcia, to jestem jak najbardziej za.
Kilka dni temu narzekałam, że już nie czuję tak bardzo ruchów Emilki, że to już nie są kopniaczki, tylko takie łagodne wypinania i przesuwania , a tu proszę. Kilka dni minęło, a ruchy stają się coraz bardziej odczuwalne, no i nie wszystkie sa takie przyjemne, jak wcześniej. A co będzie, jak Emilka jeszcze podrośnie?
Ostatnio robiłam dużo zakupów, no i mam już prawie wszystkie drobne rzeczy, zostały jeszcze te "grubsze": łóżeczko, wózek, fotelik, itp. Najbardziej lubię usiąć w domu i oglądać ubranka. Rozkładam je, odpinam, zapinam, zestawiam jedne z drugimi i już nie mogę się doczekać, kiedy będę ubierać w nie malutkie ciałko Emilki.
No dobra kończę, bo 17-ta i czas do domu. Pa, Pa!

Hej
Ninja dzieki wielkie jest mi bardzo miło z tego powodu
i neich zaznaczy że krew oddaje dla Krystyny Cieżadło tarnów
a zaświadczenie ajk to nie bedzie kłopot podeslesz mi? bo musimy okazac je w szpitalu jak by tego punkt krwiodawstwa nei mógł załatwić:dry::baffled::no:

mój bocian na suwaczku niedługo zbliży się do dziecka :-) a był tak daleko
moja córcia ma swoja ulubioną stroną na rozpychanie się patrząc na brzuch z góry to jest to prawa strona

co to może być przy dłuższym siedzeniu czuję jakby mi pod brzuchem robiło sie ciasno w spodniach chwilkę trwa i przechodzi mogą to być skurcze? czy to do siedzenia coś uciska?:-(

Witam dziewczyny!!! Ale znowu napisałyście!! Milo chory, leży w łóżeczku i co chwilę słyszę : mamusiu!!! nawet do łazienki nie idzie sam, chyba z okazji choroby wykorzystuje sam na sam ze mną...:tak:, nadal gorączkuje i do tego nie ma innych objawów, chyba to jakiś wirus:no:
Ania 1982 trzymaj się i bądź dobrej myśli, ja tez jestem na fenoterolu max dawka od 20 tyg i na razie się trzymam:tak:
ks111 witaj!!:-)
Męzulo kupił mi dzisiaj laptopa, teraz każdy ma swój dostęp do netu:-)
Teraz będę oglądać wasze fotki na NK, muszę swoich wstawić więcej:-)

Giza a Przemko całkiem zdrów??
Darinia te nasze suwaczki nieuchronnie zbliżają się ku końcowi:tak::-D
Dzisiaj moja koleżanka urodziła synka 3700- szybko jej poszło ale to jej 4 dziecko:tak:

reklama
to dobra wiadomość , że urodziła zdrowego bobasa u mnie natomiast złe wieści , synek koleżanki pociągnął obrus w czasie karmienia i poparzył sobie nóżki na szczescie juz sa w domu a poparzenia nie sa bardzo poważne . Jak pomyśle, że to mogło by spotkac moje dziecko to aż mnie ciarki przechodzą.

Do góry