reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

KasiaS-nie mamy rodzinki w Bydgoszczy (tak mi się wydaje). A nie spotkałam się zbyt często z tym nazwiskiem:tak:.
A mój mężuś na tym zdjęciu wziął mnie na ręce z 25kg plecakiem :-)(a jego ważył prawie 40kg)...bo jak łazimy po bieszczadach to mamy tam pełne wyposażenie ;-). W tym roku też już planujemy jechać jesienią (jak co roku) ale już z Tosią ale to będzie bardziej lightowy wyjazd ;-).

weronika
- normalnie się czerwienię:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Dzięki...:tak:

reklama
Ania ale mialas przezycia:szok: dobrze ze sie wszystko skończyło i intuicja nie zawiodła cie:tak:zaglądaj częściej:-)
Przyszła mamusiu mama jest na przepustce dziś wiadomo w domu najlepiej;-) ale płytki spadły jej z 37 tys na 20 tys:-( mówi ze sie dobrze czuje ale ile w tym prawdy ejst sam jeden Bóg tylko wie:confused::dry:

Ninja, jeśli chodzi o wątki, to jak dla mnie maluszkowy powinien być na 100% zamknięty, a "galeria brzuszkowa", to jak chcecie, teraz były zdjęcia cały czas dostępne, więc i tak już "po ptokach":-)
Powiedzcie mi dziewczyny jak was znaleźć na NK, też bym sobie chciała Was popodglądać:-D:-D
Mrówa, strasznie mi głupio, że ode mnie nikt nie może pomóc Twojej mamie, ale cieszę się, że był taki odzew od innych dziewczyn - jesteście wszystkie super!!!:tak::tak::tak: Aż człowiekowi przyjemniej na serduszku, jak widzi tyle dobra wokół siebie... No i dużo zdrówka dla mamusi!
Ania trzymaj się i dzidziolka! Będzie dobrze:tak:

Siwona ale dlaczego ci głupio:confused: dla mnie licza sie chęci bo niekażdy moze byc dawca niestety:dry: wysyłam ci pw jak mozesz mnie znaleźć na NK;-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie moge normalnie od rana wejść na BB.Cały czas wyskakuje mi tylko nagłówek-chyba coś mi wlazło do kompa...
Podziwiam niektóre z Was(PrzyszłaMamusia;-)),Ze potraficie tak fajnie spać.Ja chodzę też dość póżno,ale od paru tygodni-6 rano i koniec spania:baffled::baffled:A to siku,a to mega niewygodnie,nie wspominając że przy każdym przetaczaniu się z boku na bok się budzę i najpierw muszę przerzucić brzuch a potem dopiero reszta mnie:dry::dry::dry:Do d....z takim spaniem:baffled:

reklama
Do góry