reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

KasiaS-nie mamy rodzinki w Bydgoszczy (tak mi się wydaje). A nie spotkałam się zbyt często z tym nazwiskiem:tak:.
A mój mężuś na tym zdjęciu wziął mnie na ręce z 25kg plecakiem :-)(a jego ważył prawie 40kg)...bo jak łazimy po bieszczadach to mamy tam pełne wyposażenie ;-). W tym roku też już planujemy jechać jesienią (jak co roku) ale już z Tosią ale to będzie bardziej lightowy wyjazd ;-).

weronika
- normalnie się czerwienię:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Dzięki...:tak:

reklama
Ania ale mialas przezycia:szok: dobrze ze sie wszystko skończyło i intuicja nie zawiodła cie:tak:zaglądaj częściej:-)
Przyszła mamusiu mama jest na przepustce dziś wiadomo w domu najlepiej;-) ale płytki spadły jej z 37 tys na 20 tys:-( mówi ze sie dobrze czuje ale ile w tym prawdy ejst sam jeden Bóg tylko wie:confused::dry:

Ninja, jeśli chodzi o wątki, to jak dla mnie maluszkowy powinien być na 100% zamknięty, a "galeria brzuszkowa", to jak chcecie, teraz były zdjęcia cały czas dostępne, więc i tak już "po ptokach":-)
Powiedzcie mi dziewczyny jak was znaleźć na NK, też bym sobie chciała Was popodglądać:-D:-D
Mrówa, strasznie mi głupio, że ode mnie nikt nie może pomóc Twojej mamie, ale cieszę się, że był taki odzew od innych dziewczyn - jesteście wszystkie super!!!:tak::tak::tak: Aż człowiekowi przyjemniej na serduszku, jak widzi tyle dobra wokół siebie... No i dużo zdrówka dla mamusi!
Ania trzymaj się i dzidziolka! Będzie dobrze:tak:

Siwona ale dlaczego ci głupio:confused: dla mnie licza sie chęci bo niekażdy moze byc dawca niestety:dry: wysyłam ci pw jak mozesz mnie znaleźć na NK;-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie moge normalnie od rana wejść na BB.Cały czas wyskakuje mi tylko nagłówek-chyba coś mi wlazło do kompa...
Podziwiam niektóre z Was(PrzyszłaMamusia;-)),Ze potraficie tak fajnie spać.Ja chodzę też dość póżno,ale od paru tygodni-6 rano i koniec spania:baffled::baffled:A to siku,a to mega niewygodnie,nie wspominając że przy każdym przetaczaniu się z boku na bok się budzę i najpierw muszę przerzucić brzuch a potem dopiero reszta mnie:dry::dry::dry:Do d....z takim spaniem:baffled:

reklama
Do góry