reklama
Ks111 - witamy wśród marcóweczek i prosimy się rozgościć ;-)
Befatka - mówią, że przed porodem mamusi przychodzi mnóstwo energii i wtedy sprzątają, pieką placki .... :-) To czasem może koleżanka już nie zjeść serniczka.
A swoja drogą, ale smaka zrobiłaś
Asze - całuski dla Miłoszka :-* -
Remeny - moja kluska w 31tc ważyła 1899 ! To to dopiero kawał babki! :-):-):-)
Ja muszę się wybrać na badanie TSH bo mam iść do mojej tarczycowej doktorki za tydzień i tak się nie mogę zebrać a jutro ide na ploty do przyjaciółki mamy (P. Zosia jest bardziej jak moja mama - wiem głupio to brzmi ale uwielbiam kobiete!) tak więc postanowione że w czwartek pojadę na to badanie.
Befatka - mówią, że przed porodem mamusi przychodzi mnóstwo energii i wtedy sprzątają, pieką placki .... :-) To czasem może koleżanka już nie zjeść serniczka.
A swoja drogą, ale smaka zrobiłaś
Asze - całuski dla Miłoszka :-* -
Remeny - moja kluska w 31tc ważyła 1899 ! To to dopiero kawał babki! :-):-):-)
Ja muszę się wybrać na badanie TSH bo mam iść do mojej tarczycowej doktorki za tydzień i tak się nie mogę zebrać a jutro ide na ploty do przyjaciółki mamy (P. Zosia jest bardziej jak moja mama - wiem głupio to brzmi ale uwielbiam kobiete!) tak więc postanowione że w czwartek pojadę na to badanie.
darinia - gdy ostatnio czekałąm w kolejce do endokrynologa (a byłam 15) ojciec mojej podopiecznej z pracy podał mi krzesło abym usiadła co juz mnie zaskoczyło, kiedy przyszła kolej na 7-mą pacjentkę, starsza Pani "z nr 8" podeszła do mnie i powiedziała że teraz ona powinna wejść do gabinetu ale mam wejść przed nią byłam w szoku; kiedy przyszła jej kolej zadbała o to abym na pewno weszła przed nią a czekałąbym jeszcze z dobra godzinkęale to był tylko raz:---(
remeny - wygląda na to ze te niechcące współpracowac maleństwa to najprawdopodobniej dziewczynki ;-)moja dzidzia zachowuje się podobnie i gin też stwierdził że raczej szykowałby imię dla dziewczynki :-)
ks111 - witaj :-)
remeny - wygląda na to ze te niechcące współpracowac maleństwa to najprawdopodobniej dziewczynki ;-)moja dzidzia zachowuje się podobnie i gin też stwierdził że raczej szykowałby imię dla dziewczynki :-)
ks111 - witaj :-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Kurcze nie mogłam na bb wejsc nie chciało mnie wpuscic
Kasia s a ja mam nadzieje ze nie masz racjibo ja chce faceta i w sumie to mam wszystkie ciuszki na chłopczyka.,A jak sie urodzi dziewczynka to bedzie smigac w niebieskim i porciętach moro;-)
Gizia -3mam kciuki,bedzie ok
Remeny -dobrze ze dzidzius zdrowiutki
Weronika mi tez ten sernik po głowie cały czas chodzi ale juz było pozno i nie chce sie sama po nocy szwedac tu nie jest bezpiecznie:-(A laska robi nalepszy sernik jaki jadłam(a jadłam duzo bo uwielbiam serniki)
Kasia s a ja mam nadzieje ze nie masz racjibo ja chce faceta i w sumie to mam wszystkie ciuszki na chłopczyka.,A jak sie urodzi dziewczynka to bedzie smigac w niebieskim i porciętach moro;-)
Gizia -3mam kciuki,bedzie ok
Remeny -dobrze ze dzidzius zdrowiutki
Weronika mi tez ten sernik po głowie cały czas chodzi ale juz było pozno i nie chce sie sama po nocy szwedac tu nie jest bezpiecznie:-(A laska robi nalepszy sernik jaki jadłam(a jadłam duzo bo uwielbiam serniki)
to tak jak jaliczyłam na faceta ale na razie kupujemy rzeczy i inne akcesoria w kolorach neutralnych
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ja tez raczej starałam sie kupowac neutralne kolorki ale jak pracowałam w restauracji to klientki mówiły ze ma brzusio jak na chłopczyka i mi na koniec pracy duoz ludzi kupiło prezenty dla maluszka.A jak to starsze babki zawsze wiedza lepiej ;-)to mam sporo rzeczy dla chłopcanawet wdzianko spidermana nam sie trafiło:-):-)
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Remeny - na pewno będzie chłopak ;-) - no bo jak gin wcześniej widział siuraska, to przecież teraz mu nie znikł Po czymś to stwierdził - przecież nie po oczach
Ja bym zgłupiała jak bym do tej pory nie wiedziała - w moim wypadku to trochę inaczej niż u Was, bo to, że wiem od 17 tyg. , że to chłopak i mówię o nim/do niego po imieniu to bardziej jest mi bliski. (ale to chyba dlatego, że Wy już macie starsze pociechy i wiecie co i jak a ja jeszcze nie zdaję sobie sprawy do końca )
Ja bym zgłupiała jak bym do tej pory nie wiedziała - w moim wypadku to trochę inaczej niż u Was, bo to, że wiem od 17 tyg. , że to chłopak i mówię o nim/do niego po imieniu to bardziej jest mi bliski. (ale to chyba dlatego, że Wy już macie starsze pociechy i wiecie co i jak a ja jeszcze nie zdaję sobie sprawy do końca )