reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Ks111 - witamy wśród marcóweczek i prosimy się rozgościć ;-):tak:
Befatka
- mówią, że przed porodem mamusi przychodzi mnóstwo energii i wtedy sprzątają, pieką placki .... :-) To czasem może koleżanka już nie zjeść serniczka.
A swoja drogą, ale smaka zrobiłaś :-D:-D:-D
Asze - całuski dla Miłoszka :-* - :blink:
Remeny - moja kluska w 31tc ważyła 1899 ! To to dopiero kawał babki! :-):-):-)

Ja muszę się wybrać na badanie TSH bo mam iść do mojej tarczycowej doktorki za tydzień i tak się nie mogę zebrać :wściekła/y::szok: a jutro ide na ploty do przyjaciółki mamy (P. Zosia jest bardziej jak moja mama - wiem głupio to brzmi ale uwielbiam kobiete!) tak więc postanowione że w czwartek pojadę na to badanie.

darinia - gdy ostatnio czekałąm w kolejce do endokrynologa (a byłam 15) ojciec mojej podopiecznej z pracy podał mi krzesło abym usiadła co juz mnie zaskoczyło, kiedy przyszła kolej na 7-mą pacjentkę, starsza Pani "z nr 8" podeszła do mnie i powiedziała że teraz ona powinna wejść do gabinetu ale mam wejść przed nią:szok: byłam w szoku; kiedy przyszła jej kolej zadbała o to abym na pewno weszła przed nią:shocked2::shocked2::shocked2: a czekałąbym jeszcze z dobra godzinkę:tak:ale to był tylko raz:-:)-:)-(

remeny - wygląda na to ze te niechcące współpracowac maleństwa to najprawdopodobniej dziewczynki ;-)moja dzidzia zachowuje się podobnie i gin też stwierdził że raczej szykowałby imię dla dziewczynki :-)

ks111 - witaj :-)

Kurcze nie mogłam na bb wejsc nie chciało mnie wpuscic:wściekła/y:
Kasia s a ja mam nadzieje ze nie masz racji:-Dbo ja chce faceta i w sumie to mam wszystkie ciuszki na chłopczyka.,A jak sie urodzi dziewczynka to bedzie smigac w niebieskim i porciętach moro;-)
Gizia -3mam kciuki,bedzie ok
Remeny -dobrze ze dzidzius zdrowiutki
Weronika mi tez ten sernik po głowie cały czas chodzi ale juz było pozno i nie chce sie sama po nocy szwedac tu nie jest bezpiecznie:-(A laska robi nalepszy sernik jaki jadłam(a jadłam duzo bo uwielbiam serniki)

Ja mam Usg robione co miesiac i w tamtym powiedziała mi gin ze chłopiec a w tym potwierdziła ale mimo wszystko zastanawiam sie ze w koncu mogła sie pomylic :p i jednak urodzi sie dziewczynka heh :p:p

Ja tez raczej starałam sie kupowac neutralne kolorki ale jak pracowałam w restauracji to klientki mówiły ze ma brzusio jak na chłopczyka i mi na koniec pracy duoz ludzi kupiło prezenty dla maluszka.A jak to starsze babki zawsze wiedza lepiej ;-)to mam sporo rzeczy dla chłopcanawet wdzianko spidermana nam sie trafiło:-):-)

reklama
Remeny - na pewno będzie chłopak ;-) - no bo jak gin wcześniej widział siuraska, to przecież teraz mu nie znikł:sorry2: Po czymś to stwierdził - przecież nie po oczach :confused::confused::confused:

Ja bym zgłupiała jak bym do tej pory nie wiedziała - w moim wypadku to trochę inaczej niż u Was, bo to, że wiem od 17 tyg. , że to chłopak i mówię o nim/do niego po imieniu to bardziej jest mi bliski. (ale to chyba dlatego, że Wy już macie starsze pociechy i wiecie co i jak a ja jeszcze nie zdaję sobie sprawy do końca :-D)

Do góry