D
Dukasia
Gość
U mnie to samo… ale czuję że wody zbieram, bo pierścionek zaręczynowy musiłam ściągnąć na tydzieńNo to u mnie już +2 kg i o dziwo spodnie już przyciasne chociaż nie mam zachcianek na nic i jem bardzo zdrowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo… ale czuję że wody zbieram, bo pierścionek zaręczynowy musiłam ściągnąć na tydzieńNo to u mnie już +2 kg i o dziwo spodnie już przyciasne chociaż nie mam zachcianek na nic i jem bardzo zdrowo
Ja pewnie przez to, że dużo wymiotowałam to nic nie przytyłam, nadal kiepsko jem, ale liczę na to że wszystko wróci do normy jak skończy się pierwszy trymestrU mnie to samo… ale czuję że wody zbieram, bo pierścionek zaręczynowy musiłam ściągnąć na tydzień
Jest pełnopłatny :/On w ogóle nie jest refundowany, nie?
a kolejna wizytę kiedy masz ? Mocno plamisz?Witam się z Wami dzisiaj w 10+2 z porannym plamieniem Mam nadzieję, że to był jednorazowy wybryk i jeszcze kilka miesięcy będę mogła z Wami tu posiedzieć.
Odpoczywaj! Kiedy wizyta? Mocno? Będzie dobrze Już się przyzwyczaiłam do myśli, że siedzimy tu razem do marca!Witam się z Wami dzisiaj w 10+2 z porannym plamieniem Mam nadzieję, że to był jednorazowy wybryk i jeszcze kilka miesięcy będę mogła z Wami tu posiedzieć.
To Serduszko wsparciaWitam się z Wami dzisiaj w 10+2 z porannym plamieniem Mam nadzieję, że to był jednorazowy wybryk i jeszcze kilka miesięcy będę mogła z Wami tu posiedzieć.
Napewno jest ok, może pojedź do lekarza dla spokojuWitam się z Wami dzisiaj w 10+2 z porannym plamieniem Mam nadzieję, że to był jednorazowy wybryk i jeszcze kilka miesięcy będę mogła z Wami tu posiedzieć.
a kolejna wizytę kiedy masz ? Mocno plamisz?
Odpoczywaj! Kiedy wizyta? Mocno? Będzie dobrze Już się przyzwyczaiłam do myśli, że siedzimy tu razem do marca!
Wizyta dopiero za 2 tygodnie (prenatalne). Póki co to była jednorazowa plama na papierze, ale niestety dość duża i żywo czerwona. Teraz jest czysto. Jeśli się będzie powtarzać to od razu jadę na IP. Wczoraj trochę porobiłam w domu, więc pewnie trochę się przeciążyłam. Dzisiaj odpoczywam i zobaczymy co będzieNapewno jest ok, może pojedź do lekarza dla spokoju