Monika13346
Fanka BB :)
Dołączam do was dziewczyny z wymiotami dziś 7+3 a 31 sierpnia robimy urodziny córki będzie gril i już się zastanawiam jak to będzie mąż przy grillu a ja przy kibelku a goscie sami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperOoo, ja też mam wtedy USG! Czekamy razem
Moge zapytac jakie tabsy bierzesz na nudnosci? Bo mi gine tez przepisal jakies Xonvea- cena mnie zaskoczyla, ale mysle biore bo nie daje juz rady. Ale jak mam czas to leze czytam i skutki uboczne- czeste odwodnienia.hmmm.a brak wody to nasilone migreny,wiec takie błedne kolo troszke. Na nudnosci pomaga,a na inne szkodzi. Oby to nie one miały wplyw na te nocne plamienie.U mnie dalej zmęczenie, choć już nie aż tak straszne. Nudności prawie nie ma, zeszłam do jednej tabletki dziennie i to mi wystarcza z piersiami różnie, raz bolą, raz prawie wcale. Brzuch trochę ciągnie, ale też nie cały czas, wieczorami bywa dziwnie napięty. Za tydzień mam następną wizytę
No i jak po wizycie?Ja po wizycie. Trzymajcie sie wszyscy.
napiszesz coś?Ja po wizycie. Trzymajcie sie wszyscy.
Właśnie te, ja jestem osobą, która nie czyta dokładnie ulotek, a tym bardziej efektów ubocznych. Na tabletkach jestem przynajmniej w stanie pić wodę, jak miałam mdłości to każdy łyk sprawiał, że było gorzej, więc i tak pewnie byłam odwodnionaMoge zapytac jakie tabsy bierzesz na nudnosci? Bo mi gine tez przepisal jakies Xonvea- cena mnie zaskoczyla, ale mysle biore bo nie daje juz rady. Ale jak mam czas to leze czytam i skutki uboczne- czeste odwodnienia.hmmm.a brak wody to nasilone migreny,wiec takie błedne kolo troszke. Na nudnosci pomaga,a na inne szkodzi. Oby to nie one miały wplyw na te nocne plamienie.
Ona chyba się po prostu z nami pożegnała ,dziewczyny i nic więcej nam niestety nie napiszę .napiszesz coś?