reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Ja wiem, że lekarze mają mnóstwo takich pacjentek jak my, ale czasami brakuje mi od nich empatii. 😞
Lekarz pyta jak się czuje, no to mu opowiadam, a on stwierdza, że no ciąża to będę się tak czuć. Ja wiem, że będę, ale skoro pytał. Dla mnie to zupełnie nowa sytuacja. Może jestem przewrażliwiona, ale źle się poczułam. 😞
W ogóle miałam dziś jechać na basen, ale od rana boli mnie brzuch jak na okres. 😞 I totalnie totalnie mi się nie chce.
Ja mam wyjątkowo fajnego lekarza. Ale chodzę do niego od lat, w necie ma różne opinie. Jednak dla mnie liczy się opinia, którą ja wydałam - zawsze pomocny, wizyty przebiegają tak jak sobie tego życzę, jest spoko atmosfera. Wiadomo, że można mieć gorszy dzień i lekarze nie mają obowiązku się z nami „przyjaźnić” aczkolwiek zawsze się stara aby było sympatycznie i treściwie, tego oczekują teraz pacjentki, stety lub nie. W dodatku bierze 200zł i ma naprawdę spoko sprzęt (3,4d). Nie zmieniałam ze względu na ciążę

reklama
Niestety nie mam dobrych wieści po wizycie:-( zarodek jest ale nie ma akcji serca;-( lekarz mówił że prawdopodobnie z tego co widzi to była akcja ale się zatrzymała;-( w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala, jeszcze raz sprawdza i jeśli się potwierdzi to beda wywoływać poronienie:-( przykro mi:-((((
Smutno. Liczę na to, że jest cień nadziei.

Niestety nie mam dobrych wieści po wizycie:-( zarodek jest ale nie ma akcji serca;-( lekarz mówił że prawdopodobnie z tego co widzi to była akcja ale się zatrzymała;-( w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala, jeszcze raz sprawdza i jeśli się potwierdzi to beda wywoływać poronienie:-( przykro mi:-((((
Strasznie mi przykro 😔 Naprawdę bardzo 😔 Tulę...

Przykro mi 😔

Bardzo mi przykro . 😭 Trzymam kciuki i wierzę , że może jednak w poniedziałek okaże się , że wszystko jest dobrze …

o nieee smutno mi i liczę jeszcze na ten cień nadziei w poniedziałek. Ja mam wizytę we wtorek też się mocno stresuje bo wciąż karmię zażywam dupka zobaczymy

Dziewczyny raźno wstałam poszłam siku a jak się pościerałam miałam plamkę krwi na papierze żywa 😭😭 boję się najgorszego czekam czy jeszcze będzie więcej i zaraz dzwonię do lekarza mojego … wczoraj mi się śniło że poroniłam tak się boje …

Mi za to wczoraj przeszedł ból piersi... USG mam za 5 dni, czyli okolice tygodnia w którym straciłam dwie poprzednie ciąże i właśnie nagły zanik objawów to zwiastował 😩

reklama
Mi za to wczoraj przeszedł ból piersi... USG mam za 5 dni, czyli okolice tygodnia w którym straciłam dwie poprzednie ciąże i właśnie nagły zanik objawów to zwiastował 😩
ja też od kilku dni nie mam bólu piersi , tylko większe brodawki sutkowe . Też się stresowałam a wczoraj okazało się , że nie było powodu . Także spokojnie . 🤗 Zero jakichkolwiek objawów jednak naprawdę nie musi znaczyć najgorszego . Mój chłop tylko twierdzi że mam straszne wahania nastroju ale dzielnie je znosi . 😂

Do góry