reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Ja wiem, że lekarze mają mnóstwo takich pacjentek jak my, ale czasami brakuje mi od nich empatii. 😞
Lekarz pyta jak się czuje, no to mu opowiadam, a on stwierdza, że no ciąża to będę się tak czuć. Ja wiem, że będę, ale skoro pytał. Dla mnie to zupełnie nowa sytuacja. Może jestem przewrażliwiona, ale źle się poczułam. 😞
W ogóle miałam dziś jechać na basen, ale od rana boli mnie brzuch jak na okres. 😞 I totalnie totalnie mi się nie chce.
Ja mam wyjątkowo fajnego lekarza. Ale chodzę do niego od lat, w necie ma różne opinie. Jednak dla mnie liczy się opinia, którą ja wydałam - zawsze pomocny, wizyty przebiegają tak jak sobie tego życzę, jest spoko atmosfera. Wiadomo, że można mieć gorszy dzień i lekarze nie mają obowiązku się z nami „przyjaźnić” aczkolwiek zawsze się stara aby było sympatycznie i treściwie, tego oczekują teraz pacjentki, stety lub nie. W dodatku bierze 200zł i ma naprawdę spoko sprzęt (3,4d). Nie zmieniałam ze względu na ciążę

reklama
Niestety nie mam dobrych wieści po wizycie:-( zarodek jest ale nie ma akcji serca;-( lekarz mówił że prawdopodobnie z tego co widzi to była akcja ale się zatrzymała;-( w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala, jeszcze raz sprawdza i jeśli się potwierdzi to beda wywoływać poronienie:-( przykro mi:-((((
Smutno. Liczę na to, że jest cień nadziei.

Niestety nie mam dobrych wieści po wizycie:-( zarodek jest ale nie ma akcji serca;-( lekarz mówił że prawdopodobnie z tego co widzi to była akcja ale się zatrzymała;-( w poniedziałek mam się zgłosić do szpitala, jeszcze raz sprawdza i jeśli się potwierdzi to beda wywoływać poronienie:-( przykro mi:-((((
Strasznie mi przykro 😔 Naprawdę bardzo 😔 Tulę...

Przykro mi 😔

Bardzo mi przykro . 😭 Trzymam kciuki i wierzę , że może jednak w poniedziałek okaże się , że wszystko jest dobrze …

o nieee smutno mi i liczę jeszcze na ten cień nadziei w poniedziałek. Ja mam wizytę we wtorek też się mocno stresuje bo wciąż karmię zażywam dupka zobaczymy

Dziewczyny raźno wstałam poszłam siku a jak się pościerałam miałam plamkę krwi na papierze żywa 😭😭 boję się najgorszego czekam czy jeszcze będzie więcej i zaraz dzwonię do lekarza mojego … wczoraj mi się śniło że poroniłam tak się boje …

Mi za to wczoraj przeszedł ból piersi... USG mam za 5 dni, czyli okolice tygodnia w którym straciłam dwie poprzednie ciąże i właśnie nagły zanik objawów to zwiastował 😩

reklama
Mi za to wczoraj przeszedł ból piersi... USG mam za 5 dni, czyli okolice tygodnia w którym straciłam dwie poprzednie ciąże i właśnie nagły zanik objawów to zwiastował 😩
ja też od kilku dni nie mam bólu piersi , tylko większe brodawki sutkowe . Też się stresowałam a wczoraj okazało się , że nie było powodu . Także spokojnie . 🤗 Zero jakichkolwiek objawów jednak naprawdę nie musi znaczyć najgorszego . Mój chłop tylko twierdzi że mam straszne wahania nastroju ale dzielnie je znosi . 😂

Do góry