reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Czy Wam się też tak smaki zmieniają? Wczoraj dosłownie rzucałam się na wszystko z mięsem, kupiłam nawet specjalnie kabanosy i wieczorem nie mogłam przestać ich jeść. Dzisiaj rano wstaję i mi te kabanosy śmierdzą 🙈

Cześć wszystkim! Chciałam się przywitać. Mój termin z OM to 20.03. Dzisiaj byłam na drugiej już wizycie u ginekologa i wszystko ok, serduszko bije. Zarodek ma 5 mm. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, jestem po dwóch cp więc do tej pory żyłam w strachu 🥺
A w którym tygodniu byłaś teraz na wizycie? Ja mam pierwszą w 6+4

reklama
A w którym tygodniu byłaś teraz na wizycie? Ja mam pierwszą w 6+4
Teraz wypadało 6+1wedlug OM i zarodek ma 5 mm i serduszko bije. Według USG jest tylko różnica dnia (6+2). To była moja druga wizyta. Pierwsza była równy tydzień wcześniej. Był pęcherzyk i tylko cień zarodka. Ale musiałam iść bo bete miałam bardzo wysoką a jestem po dwóch cp i myślałam że umrę ze strachu że to znowu to 😭

Do góry