Dziękuję bardzowtedy wszystko będzie jasne 3mam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzowtedy wszystko będzie jasne 3mam kciuki
Oj nie możesz tak porównywać, bo to wszystko od owulacji zależy, zapłodnienia....spokojnie, ważny jest przyrost, trzymam kciukiKurczę w poprzedniej ciąży w tym samym tygodniu miałam 646.00 i się przestraszyłam, że jest za niska tym razem
Oj nie możesz tak porównywać, bo to wszystko od owulacji zależy, zapłodnienia....spokojnie, ważny jest przyrost, trzymam kciuki
Dziękuje bardzo za słowa otuchy mam nadzieję, że w środę przyrost będzie prawidłowyOj nie możesz tak porównywać, bo to wszystko od owulacji zależy, zapłodnienia....spokojnie, ważny jest przyrost, trzymam kciuki
To nie jest pierwsza ciążarozumiem, że to pierwsze dziecko? Spokojnie, narazie jesteś w szoku.
Jeśli Cie to pocieszy, to ja z dnia na dzień i z powodu tego jak się czuje mówię sobie" co Ty kobieto zrobiłaś.." , szczerze przyznam że narazie daleko mi do euforii...To nie jest pierwsza ciąża
ach no tak, ja myślałam że to tysiące .Beta ma 89 a nie 89 tysięcy jak pewnie myślisz
O tak, zgadzam się ja już mam dwójkę z marca i potwierdzam najlepszy miesiąc marzec/kwiecieńIdealny miesiąc na dzidziusia