reklama
Caro666
Fanka BB :)
Dokładnie ciąża zima a poród wiosna nie ma upałów a letem spacerkiIdealny miesiąc na dzidziusia
Caro666
Jak jest serce to też dużo nie znaczy , w moim przypadku bynajmniej , gdy poroniłam byłam w prawie 9 tygodniu ciąży , pojechałam usłyszeć w 8 serduszko 1 raz ale nie usłyszałam , ale dowiedziałam się z USG że ona już biło ale przestało , dla mnie na następnej wizycie jak usłyszę serduszko wcale nie będę mieć ulgi tylko będę się stresować czy na następnej wizycie dalej będzieU mnie po dzisiejszym usg widać pecherzyk ciążowy Termin na 25 marca.
Zamiast się cieszyć i poczuć ulgę, ja się denerwuję i rozmyślam, że to nic nie znaczy, bo ważne żeby był zarodek i serce...
Kiedy było widać u Was zarodek w pęcherzyku?
W 6+4, ale myślę, że każda z nas trochę indywidualnie. W różnych dniach cyklu miałyśmy owulacje, więc pewnie nigdy nie będzie tak samo jak u kogoś.U mnie po dzisiejszym usg widać pecherzyk ciążowy Termin na 25 marca.
Zamiast się cieszyć i poczuć ulgę, ja się denerwuję i rozmyślam, że to nic nie znaczy, bo ważne żeby był zarodek i serce...
I ogólnie to jednak mnie cieszy, że ciąża wypadnie na jesień - zimę, choć pewnie czułabym się lepiej, jakby dało się coś więcej na początku latem zjeść. Nienawidzę upałów.
Devin
Moderator
Majoweczka już jaka pięknaDokładnie ciąża zima a poród wiosna nie ma upałów a letem spacerki
Devin
Moderator
Ja się będę stresować do poroduJak jest serce to też dużo nie znaczy , w moim przypadku bynajmniej , gdy poroniłam byłam w prawie 9 tygodniu ciąży , pojechałam usłyszeć w 8 serduszko 1 raz ale nie usłyszałam , ale dowiedziałam się z USG że ona już biło ale przestało , dla mnie na następnej wizycie jak usłyszę serduszko wcale nie będę mieć ulgi tylko będę się stresować czy na następnej wizycie dalej będzie
Deess.
który tc vU mnie po dzisiejszym usg widać pecherzyk ciążowy Termin na 25 marca.
Devin
Moderator
Ale to zleciało szybkotak, ja już końcówka ale tak mi jakoś mignęło, że tu jesteś i się ucieszyłam trzymam wszystkie cztery kciuki żeby wszystkim Marcówkom dalej szło gładko
No tez mam nadzieje ze już tu zostanę
A synek czy córcia?
reklama
40milionowserc
Moderator
Zdrowa głowa to podstawa !!Ja w 3 ciążach chuchałam i dmuchałam a i tak poroniłam. Teraz zamierzam żyć normalnie