reklama
Monika13346
Fanka BB :)
moja córka z września więc z największym brzuchem w upał chodziłam nie wspominam tego dobrzeO tak, zgadzam się ja już mam dwójkę z marca i potwierdzam najlepszy miesiąc marzec/kwiecień
U mnie po dzisiejszym usg widać pecherzyk ciążowy Termin na 25 marca.
Zamiast się cieszyć i poczuć ulgę, ja się denerwuję i rozmyślam, że to nic nie znaczy, bo ważne żeby był zarodek i serce...
Kiedy było widać u Was zarodek w pęcherzyku?
Zamiast się cieszyć i poczuć ulgę, ja się denerwuję i rozmyślam, że to nic nie znaczy, bo ważne żeby był zarodek i serce...
Euforia0204
ja to samo! Trauma zycia z wielkim brzuchem cale lato przechodzic!moja córka z września więc z największym brzuchem w upał chodziłam nie wspominam tego dobrze
Ostatnia beta 20.07 byla ponad 1700 i to była trzecia, podwojona beta. Od tamtej pory nie badałam. Dostałam całą listę badań do zrobienia.A badałaś betę? Musi mieć 10 tys.
Mi wychodzi termin 28 marca i umówiłam się na wizytę 5 sierpnia, chce isc na pierwszą wizytę z serduszkiem (obyyy)
Devin
To pewnie za kilka dni powinno być serduszkoOstatnia beta 20.07 byla ponad 1700 i to była trzecia, podwojona beta. Od tamtej pory nie badałam. Dostałam całą listę badań do zrobienia.
Też mam syna z września, córkę z listopada i kolejna z grudnia więc rozumiemmoja córka z września więc z największym brzuchem w upał chodziłam nie wspominam tego dobrze
Monika13346
Ja pewnie jutro pójdę do gin umówić się na wizytę
reklama
Kitsune
Moderator
Nie martw się, masz termin dużo później niż ja a ja na ostatniej wizycie w czwartek też się tak stresowałam bo był pusty pęcherzyk w 5+5. Dzisiaj byłam na USG i jest juz zarodek z serduszkiemU mnie po dzisiejszym usg widać pecherzyk ciążowy Termin na 25 marca.