Myślę tak 2-3tyg. Chciałabym na pierwszej wizycie zobaczyć serduszko.Chyba nie ma wątpliwości Poczekaj ze 2 tygodnie i leć do lekarza na usg
reklama
40milionowserc
Moderator
Ja miałam opcje być jutro na wizycie u lekarza, ale sobie myślę że poczekam na spokojnie ten tydzień żeby było na spokojnie wszystko widać ale szarpie mnie nerw, bo chciałabym już widzieć i słyszeć serduszko jestem raczej z tych niecierpliwych więc nie chcę myśleć jak to będzie do marca
Też należę do tych niecierpliwych, ale wiem że wizyta szybciej nie ma sensu, jak dla mnie.Ja miałam opcje być jutro na wizycie u lekarza, ale sobie myślę że poczekam na spokojnie ten tydzień żeby było na spokojnie wszystko widać ale szarpie mnie nerw, bo chciałabym już widzieć i słyszeć serduszko jestem raczej z tych niecierpliwych więc nie chcę myśleć jak to będzie do marca
Doktur_M
Moderator
Och, doskonale Cię rozumiem! Od wczoraj mam takie lekkie skurcze podbrzusza (ok, dwa zabolały srogo) i najchętniej bym już poleciała na USG, czy wszystko jest dobrze, ale wytrzymię!Ja miałam opcje być jutro na wizycie u lekarza, ale sobie myślę że poczekam na spokojnie ten tydzień żeby było na spokojnie wszystko widać ale szarpie mnie nerw, bo chciałabym już widzieć i słyszeć serduszko jestem raczej z tych niecierpliwych więc nie chcę myśleć jak to będzie do marca
Objawy nie są wyznacznikiem tego czy jest wszystko dobrze. Nie ma co się martwić na zapas.A ja nie wiem jakoś nie mam żadnych objawów może coś podbrzusze zaboli czasem do piątku niedaleko strach przeogromny
Wiem ale jak jestem już po 3 stratach i ostatnie było w 17 tyg to co się dziwićObjawy nie są wyznacznikiem tego czy jest wszystko dobrze. Nie ma co się martwić na zapas.
Doktur_M
Moderator
Może to po prostu zwiastun super nudnej ciąży, urodzisz dokładnie w terminie, a dziecko 10/10 w skali ApgarWiem ale jak jestem już po 3 stratach i ostatnie było w 17 tyg to co się dziwić
Rozumiem. Przykro mi.Wiem ale jak jestem już po 3 stratach i ostatnie było w 17 tyg to co się dziwić
reklama
40milionowserc
Moderator
Wiem. Jestem tego świadoma, po prostu mnie nosiTeż należę do tych niecierpliwych, ale wiem że wizyta szybciej nie ma sensu, jak dla mnie.