reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Konsultacja telefoniczna z lekarzem, mówi że wyniki super, beta bardzo wysoka jak na 10 dpt a progesteron w normie. Duphaston nie wyjdzie z krwi. Stres zszedł jak powietrze z balonika 😁😁🥰🥰

Ale super, że się udało! Pamiętam Cie z kresek. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki, aby było to 9 nudnych miesięcy! 😍
Dzięki, im więcej kciuków tym lepiej! :D Widziałam informację na kreskach (bezczelnie Was tam podglądam). Gratuluję!!! Tak czekałam kiedy przyjdziesz na marcóweczki :D I ta Twoja beta woooow... Zazdro!! 😁

Dzięki, im więcej kciuków tym lepiej! :D Widziałam informację na kreskach (bezczelnie Was tam podglądam). Gratuluję!!! Tak czekałam kiedy przyjdziesz na marcóweczki :D I ta Twoja beta woooow... Zazdro!! 😁
Aj tam bezczelnie, ja dziś przeczytałam połowę lutowych mamusiek. 🫣
Poczekam z dołączeniem na marcowe do końca miesiąca, a na pewno do wizyty u gina w czwartek. 😅
A ta beta 🫣 ale myślę, że ciąża jest ciut starsza niż myślę i wynika z apki, bo nie śledziłam owulacji. 🤔

Aj tam bezczelnie, ja dziś przeczytałam połowę lutowych mamusiek. 🫣
Poczekam z dołączeniem na marcowe do końca miesiąca, a na pewno do wizyty u gina w czwartek. 😅
A ta beta 🫣 ale myślę, że ciąża jest ciut starsza niż myślę i wynika z apki, bo nie śledziłam owulacji. 🤔
Też czytam lutowe mamuśki! Bo tu u nas wieje ciszą 😂😂😂😂

reklama
Do góry