Ja w sumie pierwszy raz tak szczerze, a to 6 ciążaNawet nie badałam progesteronu chociaż poprzednio całą ciążę łykałam duphaston (też zlecony bez kontroli). Lekarza jeszcze nie umówiłam
reklama
Asiulkaaaa
Zaciekawiona BB
Konsultacja telefoniczna z lekarzem, mówi że wyniki super, beta bardzo wysoka jak na 10 dpt a progesteron w normie. Duphaston nie wyjdzie z krwi. Stres zszedł jak powietrze z balonika
GratulacjeKonsultacja telefoniczna z lekarzem, mówi że wyniki super, beta bardzo wysoka jak na 10 dpt a progesteron w normie. Duphaston nie wyjdzie z krwi. Stres zszedł jak powietrze z balonika
Sanderson
Fanka BB :)
Ale cudowna wiadomość, powodzeniaDziękuję kochana... To trochę szok mimo wszystko, niespodziewana zupełnie, ale jak to zawsze mówiłyśmy na kreskach "jeszcze będzie pięknie". Być może właśnie teraz I trzymam też mocno kciuki za Ciebie i resztę "kreskówek"
Ale super, że się udało! Pamiętam Cie z kresek. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki, aby było to 9 nudnych miesięcy!Hej Jeśli wszystko będzie dobrze to u mnie połowa marca. Wprawdzie może być różnie, ale przycupnę sobie bo czemu nie. Trzeba myśleć pozytywnie
Kitsune
Moderator
Dzięki, im więcej kciuków tym lepiej! Widziałam informację na kreskach (bezczelnie Was tam podglądam). Gratuluję!!! Tak czekałam kiedy przyjdziesz na marcóweczki I ta Twoja beta woooow... Zazdro!!Ale super, że się udało! Pamiętam Cie z kresek. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki, aby było to 9 nudnych miesięcy!
Aj tam bezczelnie, ja dziś przeczytałam połowę lutowych mamusiek.Dzięki, im więcej kciuków tym lepiej! Widziałam informację na kreskach (bezczelnie Was tam podglądam). Gratuluję!!! Tak czekałam kiedy przyjdziesz na marcóweczki I ta Twoja beta woooow... Zazdro!!
Poczekam z dołączeniem na marcowe do końca miesiąca, a na pewno do wizyty u gina w czwartek.
A ta beta ale myślę, że ciąża jest ciut starsza niż myślę i wynika z apki, bo nie śledziłam owulacji.
Kitsune
Moderator
Też czytam lutowe mamuśki! Bo tu u nas wieje cisząAj tam bezczelnie, ja dziś przeczytałam połowę lutowych mamusiek.
Poczekam z dołączeniem na marcowe do końca miesiąca, a na pewno do wizyty u gina w czwartek.
A ta beta ale myślę, że ciąża jest ciut starsza niż myślę i wynika z apki, bo nie śledziłam owulacji.
Bo u nas to nie jest główny wątek sama na takowy czekam, moderatorka miała wczoraj utworzyć, ale nadal najświeższe są lutowe mamusieTeż czytam lutowe mamuśki! Bo tu u nas wieje ciszą
reklama
Kitsune
Moderator
A dlaczego ten nie może zostać jako główny?Bo u nas to nie jest główny wątek sama na takowy czekam, moderatorka miała wczoraj utworzyć, ale nadal najświeższe są lutowe mamusie