reklama
Kitsune
Moderator
Też tak zawsze mężowi mówię A on mnie zawsze wyzywa, że przecież ktoś też może czekać na swoje wyniki np. nowotworowe jeszcze bardziej niż ja na betę (Nie przemawia to do mnie w ogóle).W ogóle uważam, że betę powinni traktować priorytetowo i wynik w max. godzinę od pobrania Pojawił mi się komunikat, że wynik jest, ale nie mogę podejrzeć, póki inne nie będą gotowe. Aaaaa..!!!!
A gdzie robiłaś? W diagnostyce można podejrzeć każdy wynik z osobna nawet jeśli resztą nie jest jeszcze dostępna
Doktur_M
Moderator
Ale co to w ogóle za argument jest, naprawdęTeż tak zawsze mężowi mówię A on mnie zawsze wyzywa, że przecież ktoś też może czekać na swoje wyniki np. nowotworowe jeszcze bardziej niż ja na betę (Nie przemawia to do mnie w ogóle).
Caro666
Fanka BB :)
Hej ale to tak samo jak ja 5+0 wczoraj pisałam bo byłam na wizycie i też nie było ale lekarz pow że chyba jakiś cień cienia widzi i za tydzień już będzie widać więc się troszkę zmartwiłam ale widzę że faktycznie jeszcze wcześniejWitajcie. Nieśmiało dołączam i ja ale tez narazie z dystansem . Ostatnia miesiączka 04.06. więc dziś 8 dpt. Dwa testy wyszły pozytywne bardzo mocna Kreska. Mam torbiel na jajniku, więc pobiegłam wczoraj na wizytę żeby zobaczyć co tam się dzieje. I ku mojemu zdziwieniu nie było zupełnie nic. Żadnego pęcherzyka. Tylko torbiel oczywiście. Według OM był wczoraj 5+0. Nie wiem co mam o tym myśleć... Ale tak pokaźne testy chyba by nie kłamały.. następna wizyte mam za tydzień.
Co ja mam powiedzieć jak ja czekałam od soboty do poniedziałku do 15 na betęW ogóle uważam, że betę powinni traktować priorytetowo i wynik w max. godzinę od pobrania Pojawił mi się komunikat, że wynik jest, ale nie mogę podejrzeć, póki inne nie będą gotowe. Aaaaa..!!!!
No ale zrobiłam dwa razy i już nie robie, smole to...super przyrasta wiec staram się być spokojna.
Ktoś tu pisał że nie wyobraża sobie życia bez kawy...ja też, ale w ciazy mnie tak odrzuca że to aż niemozliwe...patrzyć nie mogę
Cześć dziewczyny witam się nieśmiało
Mama rocznej córki z Trójmiasta 31 lat
Miesiączka spóźnia mi się szósty dzień zrobiłam dzisiaj trzy testy ciążowe zobaczcie jak one wyglądają,
byłam również na becie wyniki będę miała pod wieczór
Mama rocznej córki z Trójmiasta 31 lat
Miesiączka spóźnia mi się szósty dzień zrobiłam dzisiaj trzy testy ciążowe zobaczcie jak one wyglądają,
byłam również na becie wyniki będę miała pod wieczór
Załączniki
Hej
Ja tu przycupne choć cholernie się boje ... W marcu tego roku straciłam maluszka w 17 tyg . Po badaniach i przerwie udało nam się w pierwszym cyklu . I okazuje się że wychodzi termin na marca beta z 8go 254 a dziś 10go 497,6 przyrost piękny . Jutro juz mam wizytę ze względu na to że mam pai 1 i inne "kwiatki "
Ja tu przycupne choć cholernie się boje ... W marcu tego roku straciłam maluszka w 17 tyg . Po badaniach i przerwie udało nam się w pierwszym cyklu . I okazuje się że wychodzi termin na marca beta z 8go 254 a dziś 10go 497,6 przyrost piękny . Jutro juz mam wizytę ze względu na to że mam pai 1 i inne "kwiatki "
Ja straciłam w styczniu co prawda w 10 tyg maluszka ale boli pewnie podobnie , mocno trzymam za nas kciukiHej
reklama
Ja też miałabyk rodzic za miesiąc 10 sierpnia miałam termin ale synuś zmarł w marcu w 17 tyg bardzo się boje wierzę że tym razem się udaJak będzie wszystko ok… za miesiąc miałam rodzić ale będę dobrej myśli . Teraz musi być dobrze.