reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Hej ale to tak samo jak ja 5+0 wczoraj pisałam bo byłam na wizycie i też nie było ale lekarz pow że chyba jakiś cień cienia widzi i za tydzień już będzie widać :) więc się troszkę zmartwiłam ale widzę że faktycznie jeszcze wcześniej
No ja mam teraz wizytę za tydzień w czwartek, więc zobaczymy. A ty kiedy teraz idziesz?

reklama
O jej bardzo mi przykro ;( co było powodem ? W 17 tygodniu to już dość zaawansowana ciąża … ja straciłam w 8 wiec nie wyobrażam sobie stracić na tym etapie . Bynajmniej wiem że nigdy nie można być pewnym w ciąży
Okazało się że mam nadkrzepliwosc (trombofilia ) wszytko było wprzadku na prenatalnych itd nic nie wskazywało żeby coś mogło się dziać . Poszłam na zwykła wizytę ,maluszek już nie żył . Ciężko było ,jest będzie ale wierze że tym razem się uda. Teraz pewnie będę dostawać clexane wierzę że mały do nas wróci teraz .✊🤞

Cześć dziewczyny witam się nieśmiało 🫶
Mama rocznej córki z Trójmiasta 31 lat :)

Miesiączka spóźnia mi się szósty dzień zrobiłam dzisiaj trzy testy ciążowe zobaczcie jak one wyglądają,
byłam również na becie wyniki będę miała pod wieczór 💚
Moim zdaniem będzie ciąża. W poprzednich ciążach też miałam najpierw takie słabe kreski.

Około 7:30!

Mam betę 130 i progesteron 30,36. Yaaay!
happy dog GIF
Super 😁 bardzo ładny progesteron, mój wynosi 38 i jestem w lekkim szoku bo mi się wydawało że ja mam wszystkie choroby świata w tym rozjechane hormony itd 😆 no i 39 lat na karku także ciąża lekko w stresie..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry