Oczywiście że boli tak samo tez trzymam kciuki . Tym razem musi się udaćJa straciłam w styczniu co prawda w 10 tyg maluszka ale boli pewnie podobnie , mocno trzymam za nas kciuki
reklama
No ciąża jak bum cyk cykCześć dziewczyny witam się nieśmiało
Mama rocznej córki z Trójmiasta 31 lat
Miesiączka spóźnia mi się szósty dzień zrobiłam dzisiaj trzy testy ciążowe zobaczcie jak one wyglądają,
byłam również na becie wyniki będę miała pod wieczór
Gratulacje
Jak tam? Jest beta?W ogóle uważam, że betę powinni traktować priorytetowo i wynik w max. godzinę od pobrania Pojawił mi się komunikat, że wynik jest, ale nie mogę podejrzeć, póki inne nie będą gotowe. Aaaaa..!!!!
Doktur_M
Moderator
Nie ma... ale widzę progesteron 30,36! Powinna to być kwestia minut, bo robią opis.Jak tam? Jest beta?
O której robiłaś badania że już zaraz będziesz miała ??!!Nie ma... ale widzę progesteron 30,36! Powinna to być kwestia minut, bo robią opis.
Doktur_M
Moderator
Około 7:30!O której robiłaś badania że już zaraz będziesz miała ??!!
Mam betę 130 i progesteron 30,36. Yaaay!
Gratulacje! Mam nadzieję, że obie spędzimy tu najbliższe 9 miesięcy, wymieniając się zdjęciami psów.Około 7:30!
Mam betę 130 i progesteron 30,36. Yaaay!
Doktur_M
Moderator
O tak, na to liczę! W piąteczek powtórzę wynik i przy dobrych wiatrach umówię wizytę na za 2 tygodnie gdzieś.Gratulacje! Mam nadzieję, że obie spędzimy tu najbliższe 9 miesięcy, wymieniając się zdjęciami psów.
Karola0093
Zaangażowana w BB
Dzięki za słowa otuchy.Nie przejmuj się, po to jest forum, żeby co jakiś czas sobie rzygnąć emocjami Przede wszystkim poczekaj na wyniki badania krwi, bo testy niestety czasem kłamią.
Może porozmawiaj z lekarzem o swoich lękach i obawach. Znajoma miała podobną sytuację i dostała na czas ciąży trochę inny zestaw leków, który był bezpieczny dla dziecka. Twierdzi, że bez farmakologii by prawdopodobnie nie dała rady donosić ciąży. Na wymioty też są jakieś środki, jeśli nie pomagają imbiry i przekąski, może to będzie kwestia dobrania odpowiednich. A może w ogóle nie będą potrzebne, bo będzie nudna ciąża
Każdy ma prawo do wyrażenia tego, co czuje. Niczym się nie martw. Musisz się dobrze nastawić !
reklama
Caro666
Fanka BB :)
O jej bardzo mi przykro ;( co było powodem ? W 17 tygodniu to już dość zaawansowana ciąża … ja straciłam w 8 wiec nie wyobrażam sobie stracić na tym etapie . Bynajmniej wiem że nigdy nie można być pewnym w ciążyJa też miałabyk rodzic za miesiąc 10 sierpnia miałam termin ale synuś zmarł w marcu w 17 tyg bardzo się boje wierzę że tym razem się uda