Mimi55
Zaciekawiona BB
Co Ty powiesz !? Myślisz że naprawdę o tym nie wiemy?! Ale ogromna większość kocha te małe serduszka i zrobi wszystko żeby pomóc, wszelkimi środkami.Nie zawsze można pomóc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co Ty powiesz !? Myślisz że naprawdę o tym nie wiemy?! Ale ogromna większość kocha te małe serduszka i zrobi wszystko żeby pomóc, wszelkimi środkami.Nie zawsze można pomóc.
Poczytaj o hospicjach perinatalnych. One pomagają nawet jeśli ich celem nie jest wyleczenie dziecka.Nie zawsze można pomóc.
Nie jesteście same a ja tu sama jak palec. I sobie na dziecko zwyczajnie pozwolić nie mogę. I nie byłabym dobrą matkąCo Ty powiesz !? Myślisz że naprawdę o tym nie wiemy?! Ale ogromna większość kocha te małe serduszka i zrobi wszystko żeby pomóc, wszelkimi środkami.
Dodaje na vinted, aby potem pamietac jakie marki mi się podobały. Ostatnio babeczka proponowała mi obniżkę, to się tłumaczyłam, że to dopiero 9 tydzień.Też jestem team synek i też dlatego, że wydaje mi się, że chłopcom jest w życiu łatwiej. Ale najważniejsze, żeby było zdrowe. Jak będzie dziewczynka to postaram się, żeby nie otrzymywała komunikatów (jak ja), że dziewczynki są od sprzątania, gotowania i służenia innym.
Ja już upolowałam trochę okazji.
Nie wierzę w przesądy. Staram się nie szaleć, kilka uniwersalnych ciuszków dla niemowlęcia ale głównie mnie powstrzymuje, że nie znam płci i jeszcze nie wiem, co wybiorę i jak wszystko urządzę. Więc najwięcej upolowałam ciuchów ciążowo/karmieniowych z firm obsługujących zwroty. Można naprawdę fajne rzeczy dostać, np kurtki ciążowe nówka za 16 lub 24 zł z Bonprix. Jeszcze taniej niż na Vinted.
Ja układam najwięcej w głowie myślę, myślę, dodam coś do ulubionych na Vinted a potem mi to kupią a ja zostawiam w ulubionych i dalej myślę czy to jest mi potrzebne i czy szukać czegoś podobnego...
Ae już jesteś matką , masz w brzuchu dzidziusia i nie jedna sama dała radę …Nie jesteście same a ja tu sama jak palec. I sobie na dziecko zwyczajnie pozwolić nie mogę. I nie byłabym dobrą matką
Setki kilometrów ode mnie. Nie nie planuje nic w drugim trymestrze. Tylko teraz. W piątek idę na wizytę i się wszystko wyjaśni.Ae już jesteś matką , masz w brzuchu dzidziusia i nie jedna sama dała radę …
Ja dalej nie wiem co planujesz w drugim synestrze usunąć dziecko ? A ty myślisz że tak w tydzień ogarniesz zabieg w Czechach czy co ?
Z tego co pisałaś masz mamę i partneraa
Z tą owulacją, to żaden zabobonDziewczyny a wolałybyście chlopca czy dziewczynkę?
Ja bardzo długo czekam na dziecko więc mi to obojętnie ale nie ukrywam że zawsze myśleliśmy o synku i mamy imię Dla dziewczynki zupełnie nie bo nawet nigdy nie myśleliśmy
I wierzycie w te chińskie kalendarze poczęcia albo że niby przed owulacją to dziewczynka a po chłopak?ja w żadne „zabobony”, czarne koty, bociany nie wierzę
Dziewczyny a wolałybyście chlopca czy dziewczynkę?
Ja bardzo długo czekam na dziecko więc mi to obojętnie ale nie ukrywam że zawsze myśleliśmy o synku i mamy imię Dla dziewczynki zupełnie nie bo nawet nigdy nie myśleliśmy
I wierzycie w te chińskie kalendarze poczęcia albo że niby przed owulacją to dziewczynka a po chłopak?ja w żadne „zabobony”, czarne koty, bociany nie wierzę
Ojj ja też tak właśnie bawię się z synem i mam cholerne wyrzuty sumienia o denerwuje się że nie mogę być w pełni z nim ,bo albo bola mnie ,jelita ,albo wymiotuje albo płacze .. dramat .. nie lubię takich sytuacji jak czegoś nie mogę zrobić a chceMi też wszystko jedno Bo ( mam wszystkich po równo. )Na obecną chwilę chciała bym by objawy ciążowe odpuściły bo za chwilę i kręci mi się w głowie Nie mogę sama nigdzie wyjść bo robi mi się słabo zabawa z dziećmi wygląda teraz tak że oni się bawią a mama leży koło nich na podłodze na pufie lub na kanapie nie Cierpię tego stanu.. w następnym tyg mam wizytę i się dowiem czy bąbelek się pojawił czy jednak koniec z tym złym samopoczuciem. Najchętniej poszła bym już dziś Sprawdzić. Ale wiem że może dalej nic nie będzie widać wiem również Że Źle zniosę Ten okres 2 tyg Czekania ta niepewność mnie Dobija. Bo w głowie już najgorszy scenariusz A objawy sprzeczne z faktami .