Super te fotele właśnie tez widziałam je w ikei i soe zastanawiam nad nimiCo do foteli to ja kupilam dwa z ikei i jestem zadowolona. Jeden stoi w pokoju synka.
Zobacz załącznik 1011987
Zobacz załącznik 1011986
Znalazlam tez fajna firme, ktora robi drewniane lozka na zamowienia. Nazywaja sie scandi room i robia lozeczka od tych najmniejszych do 180cm. Jesli ktos lubi taki styl to polecam
reklama
Bedemama!
Moderator
Ok, przyznaje, w pierwszej ciazy mialam usg w skonczonym 8 tygodniuA z którego to tygodnia zdjęcie, bo już takie duże Bobo, chyba ciężko stwierdzić [emoji6]
Ja wrzuciłam zdjęcie na grupę na fb, na której dziewczyny po podpowiadają i narazie same głosy na dziolche [emoji3] z trzecim chłopem to mnie mąż z domu wyrzuci [emoji23]
Mozesz wrzucic swoje zdjecie?
madziuuula
Fanka BB :)
No ja też wcześniej miałam od 8-9tc [emoji6]
To jest z końcówki 7 i ewidentnie na jedną stronę ciągnie [emoji3]
To jest z końcówki 7 i ewidentnie na jedną stronę ciągnie [emoji3]
Milii
My chcemy ruszać z budowa na kwiecień/maj, chociaż nie wyobrażam sobie budowy z miesięcznym dzieckiem
Wy to już z górki
Oj kochana jeszcze dużo pracy ale my bez kredytu i buduje mój mąż z moim tatą także ekipa tylko na dach i okna garaż już płytami zakryty i wylali podłogę w listopadzie zakryjeny płytami cały dom. A na wakacje planujemy dach z oknami. Maluszek nie wiem kiedy się urodzi to i tak na święta planuje córce urodziny zrobić 9 latek skończy bo to tak wypadnie na święta
Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
Co do foteli to ja kupilam dwa z ikei i jestem zadowolona. Jeden stoi w pokoju synka.
Zobacz załącznik 1011987
Zobacz załącznik 1011986
Znalazlam tez fajna firme, ktora robi drewniane lozka na zamowienia. Nazywaja sie scandi room i robia lozeczka od tych najmniejszych do 180cm. Jesli ktos lubi taki styl to polecam
Można prosić zdjęcia łóżeczka obok ?
Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
Już wszyscy poinformowaliście rodzine o ciąży ? My jeszcze nie
Milii
Już wszyscy poinformowaliście rodzine o ciąży ? My jeszcze nie
Tak u mnie już wiedzą wszyscy
evli2
u mnie tylko wiedzą:ja, mąż, moi rodzi ce i brat. teściowie nie wiedzą, a mieszkają na dole w jednym domu. dziś późnym wieczorem mam prenatalne to potem może powiemy, nie wiem, zobaczymy. a ile u Was kosztują prenatalne?już któraś robiła???Już wszyscy poinformowaliście rodzine o ciąży ? My jeszcze nie ♀
madziuuula
Nie, prawie nikt, czekamy do 12 conajmniej [emoji6]Już wszyscy poinformowaliście rodzine o ciąży ? My jeszcze nie [emoji3601]
reklama