reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja we wrześniu zrobie listę wszystkiego co potrzebuje dla mnie, dla dziecka i od października będę stopniowo kupować. Maskara ile tego wszystkiego jest.... ze sto pozycji będzie jak nic :D będziecie robić listę? To moje pierwsze dziecko, wiec nie mam niczego.

Ja zaczynam od zera bo mam wszystko dla 8 latki haha pełno ksiazek :) jedyny plus że zbiera maskotki to mamy z głowy bo mam ich pełno

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
Cos takiego. Ja też nie mam żadnego doświadczenia, to pierwsza ciąża. Jedynym plusem jest to że moje przyjaciółki urodziły dzieciaczki w tamtym roku więc je podpytuje co i jak;) (Tak im sie fajnie trafilo ze 4 urodziły dzieciaczki jedna po drugiej;p)
Nie pamiętam już ale ceny sa baaardzo zróżnicowane jak wpiszesz sobie w wyszukiwarke fotel uszak to wyskocza przeróżne wzory i ceny:p

Ja we wrześniu zrobie listę wszystkiego co potrzebuje dla mnie, dla dziecka i od października będę stopniowo kupować. Maskara ile tego wszystkiego jest.... ze sto pozycji będzie jak nic :D będziecie robić listę? To moje pierwsze dziecko, wiec nie mam niczego.
Ja tez mam plan robic taka listę i wlasnie powolutku kupować wszystko żeby tez tak nie odczuć jednorazowo tego wydatku tym bardziej, że jeszcze wesele w przyszłym roku wiec kumulacja wydatków;)

Milii juz Ci wysylam :)

Wozek cybex priam 2.0 kolor autumn gold
https://**********/cybex-priam-woze...MIzt-4me-Q5AIVwueaCh1nfQeDEAQYAiABEgLDevD_BwE

Fotelik cybex cloud I size z

Lozeczko :)

Butelki, podgrzewacz, niania z monitoren oddechu, sterylizator to wszystko kupuje tommy tipe

Do lozeczka niczego nie kupuje tylko kocyk od mamyginekolog I z le pampuch.

@Kamsi ja mam 5l I tsz wszystko nowe Musze kupic bo nie planowalam 2 dziecka 5lat temu :) I wszystko sprzedalam zostaly tylko ubranka ale pewnie I tak wieksozsc nowych kupie

Milii juz Ci wysylam :)

Wozek cybex priam 2.0 kolor autumn gold

Fotelik cybex cloud I size z

Lozeczko :)

Butelki, podgrzewacz, niania z monitoren oddechu, sterylizator to wszystko kupuje tommy tipe

Do lozeczka niczego nie kupuje tylko kocyk od mamyginekolog I z le pampuch.

Super ten fotelik łóżeczko podobne patrzyłam :)

Nie działa ten link z wózkiem

reklama
Ten wozek jest bardzo stabilny a kola ma na kazdy teren. Minus jest dosc ciezki bo 12kg wiec jakby musiala nosic to Moze Ci byc ciezko. Ja nie bede nosic mieszkamy na wsi w domku:)

Do góry