Agunia1401
Moderator
10 tydzień dzisiaj, 9+0, ale jak rano czułam się świetnie i wczoraj też, tak mnie zaczyna coś kuc w brzuchu...Super! Ktory to dzien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 tydzień dzisiaj, 9+0, ale jak rano czułam się świetnie i wczoraj też, tak mnie zaczyna coś kuc w brzuchu...Super! Ktory to dzien?
też jestem dziś dętka. słaba jak nie wiem co. leżeć mi się chce tylko. też już czekam na koniec 1 trymestru.Ja zrobilm rano nalesniki, zjadlam i polecialam do wc teraz leze glowa mnie boli, brzuch mnie boli. Mam dosc niech sie juz ten 1 trymestr skonczy bo sie wykoncze
dla lekarzy i położnych to 9 tydz10 tydzień dzisiaj, 9+0, ale jak rano czułam się świetnie i wczoraj też, tak mnie zaczyna coś kuc w brzuchu...
To wiem przez to napisałam 9+0 ale jak komukolwiek mówisz do mówisz który zaczelas nie który skończyła tak nawet położna mówiła że to Twój tydzień to 10 a wtorek ciazy 9+1 czy 9+0dla lekarzy i położnych to 9 tydz
Ja sie rano rewelacyjnie czuje a teraz mi pachwina ciągnie plus jakieś klucia, znosne ale męczą...Ja dzisiaj jakoś tak słabo się czuje, tylko bym leżała i nic.
Spoko ja czekam że za 2 tyg pojadę do Polski i KFCA ja dzisiaj juz drugi raz w ciagu trzech dni zjadlam "obiad" w mcdonaldzie. Moze jak sie tu do tego przyznam to mnie powstrzyma przed pojsciem nastepnym razem.
Ja sie rano rewelacyjnie czuje a teraz mi pachwina ciągnie plus jakieś klucia, znosne ale męczą...
Jak to mi doktor powiedział nic nie ma złego w nic nie robieniu cały dzień, pol godzinki spacerku resztę można leżeć a najlepej spacerek przed snem nocnym
Oby nam wszystkim poszlo w cycki!Spoko ja czekam że za 2 tyg pojadę do Polski i KFC