reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Halo I jak dzisiaj? Ja już od 4 dni zabieram się za robienie ciasta ale nie ma szans przy tej pogodzie na włączenie piekarnika ;)
O dziwo zaczynam się lepiej czuć wieczorem lekkie bóle dokuczaja ale jest lepiej ;) oby jutro jak mam dzień wolny znowu ten ból głowy mnie nie dopadł co ostatnio.
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
A ja mam krwiaka... :/ tak jak w poprzedniej ciąży. Mam nadzieje, ze tym razem to my wygramy walkę z krwiakiem...
Trzymam kciuki! Będzie dobrze [emoji8]

My znad morza wróciliśmy i od rana gofry robię, bo przecież się nie najedli [emoji12]

Ale zaczyna mi lodówka śmierdzieć, niedługo się ukruci moja kuchenna aktywność...
IMG_20190728_084836.jpeg

Ja zrobilm rano nalesniki, zjadlam i polecialam do wc:( teraz leze glowa mnie boli, brzuch mnie boli. Mam dosc :( niech sie juz ten 1 trymestr skonczy bo sie wykoncze:(

reklama
Do góry