reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Z powodu plamień dostalam zwolnienie jeszcze na 4 tygodnie. Ale doktor mowił, ze jak będzie dobrze, nie bedę plamic przez tydzien to mogę wychodzić na spacer. Po czym pani w recepcji wpisala mi zwolnienie z 1. Dopiero na drugi dzień to sprawdziłam. Czuję sie teraz uwieziona w domu, bo odpoczywać i sie oszczedzać to jedno, tak robię od dwóch tygodni praktyczne cały czas polegiwanie, maż sam wychodzi gdzies z dziecmi. Ale teraz one juz nie mają zajeć i co nie mogę z nimi nawet wyjsć na podworko, to trochę chore dla mnie. I jakieś nieporozumoenie. Jak bym wiedziala, ze tak mi wpiszą to bym wziela krocej, a potem urlop. Czuje się oszukana i jak w pułapce[emoji17][emoji29]

reklama
Co dzisiaj macie pomysł na obiad? Bo nie mam dzisiaj na nic pomysłu przez te upały...

Jeszcze dzisiaj moja chrzestna dzwoniła z którą mam bardzo dobry kontakt jej o ciąży nic nie mówiłam również ale chyba coś podejrzewa bo niekiedy coś insynuujee, ona mnie bardziej zna nóż moja mama, i już temat że abym się nie ważyła rodzic w Norwegii bo tu dzieci odbierają, bo rozmawiała z jakimś lekarzem i to jej powiedział itd itp... Oj czuje ze oprócz radości na urlopie to będę miała przeprawke z rodziną...
f2w3gov37znp1hsr.png
Ja dzisiaj robiłam spaghetti.

Mdłości męczą cały czas. Ale zauważyłam,że jedynie rosół łagodzi objawy. Więc jutro nagotuje rosołu na cały tydzień ;p taki tłuściutki z kurczakiem i wołowina :)

reklama
Do góry