reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja mam zachcianki non stop. Na kolacje jadlam kabanosy z musztarda i snikersa.
Ogórki kiszone własnej produkcji i chlebek ze smalcem z boczkiem i cebula. Mniam

f2w390bvgn194jcu.png
O matko w każdej ciąży czekam na te zachcianki i jakoś nie mogę wypatrzyc [emoji1]

Cholera... już nie miałam z dwa dni plamien i teraz poszłam siku a tam na papierze sporo krwi... :/ no załamka po prostu :(:(:( jak jutro tak będzie to jadę do lekarza. Cholera dlaczego?!? ;(;(;( nie dość, ze w ciąże nie mogę zajść to jak jestem już to ciagle coś... mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, ale zaś będę się martwić :/
A bierzesz coś na podtrzymanie?
Hej my tez z corka pobudka 6.20, trzeba odprawić tatę do pracy:)

Mam problem witaminowy - zmieniłam z 3 tygodnie temu tabletki z femibionu z racji tego, że nie miał dha na composite mama, chyba mało popularne, ale dobry skład. Ale czuje się po nich fatalnie. Bardzo boli mnie żołądek, na 100% Nie wiem czy to ich wina, ale tak obstawiam. Doradzicie jakieś inne czy wrócić do femibion? Do lekarza idę dopiero 8.08 zresztą gość miał cała polke femibionu i to "polecal"
W ogóle chyba można sobie zmienić o tak tabletki?
A czy przypadkiem dha nie wchodzi dopiero od 2 trymestru? Ja tak wyczytałam chyba nie ma się co na zaś faazerowac [emoji6]
Ale jak się źle po nich czujesz to może być coś nieodpowiedniego w składzie.

Ja to w ogóle brałam milion pięćset suplementow żeby jako tako funkcjonować z hashimoto no ale teraz większości nie powinnam i jeszcze nie znalazłam najwydajniejszego odpowiednika [emoji12] muszę poczytać dokładnie o zalecanych normach i coś dobrać...

Głodna jestem a jesteśmy na wakacjach i czekam aż mężul szanowny wróci z biegania żeby na śniadanie iść [emoji12]

Okej, no to racja tak się ratuj :) oby przetrwać, jeszcze taki upał się zapowiada
O matko w każdej ciąży czekam na te zachcianki i jakoś nie mogę wypatrzyc [emoji1]

A bierzesz coś na podtrzymanie?

A czy przypadkiem dha nie wchodzi dopiero od 2 trymestru? Ja tak wyczytałam chyba nie ma się co na zaś faazerowac [emoji6]
Ale jak się źle po nich czujesz to może być coś nieodpowiedniego w składzie.

Ja to w ogóle brałam milion pięćset suplementow żeby jako tako funkcjonować z hashimoto no ale teraz większości nie powinnam i jeszcze nie znalazłam najwydajniejszego odpowiednika [emoji12] muszę poczytać dokładnie o zalecanych normach i coś dobrać...

Głodna jestem a jesteśmy na wakacjach i czekam aż mężul szanowny wróci z biegania żeby na śniadanie iść [emoji12]

Dzięki, wydaje mi sie, że można przez całą ciążę stosować dha w szczególności jak się spożywa za malo ryb. A tak jest na pewno w moim przypadku :)

Udanych wakacji :)

Ja już po I jest super ;) mój Kropek ma 15mm I bije serduszko ;) wiek ciąży według usg to 8+3 jestem dużo spokojniejsza super ;) niby powiedział że najwięcej zagrożeń do 9 tygodnia ale już jestem zrelaksowana, czyli te bóle itd to przez to że pracuje fizycznie, ale już widziałam rączki i nóżki ;) wrzucę wam zdjęcie jak dopafne telefon męża. Bo ma zdjęcie on na telefonie.
f2w3gov37znp1hsr.png
Wow! Cudownie :-) :)

A mnie odrzucilo od jedzenia. Wstałam zjadłam banana chociaż i wzięłam witaminy i kwas foliowy umylam się i dziś bez energi nie wiem jak bym tony wczoraj przeniosła tak się czuję...

reklama
O co chodzi z tymi suwaczkami powinno mi pokazywać dziś 4 tydzień 3 dzień a się nie zmienia...

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Do góry