reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Nic nie ma w tv, przelecialam wszystkie kanały
Leżę w łóżku i nie mogę spać juz kolejna noc. Melatonina nic nie daje a innych środków nasennych w ciąży nie można brać

f2w390bvgn194jcu.png
A ja śpię jak zabita no i niestety budzik nie ma litości i budzi mnie o 5.30

reklama
Czy wy macie bóle w kręgosłupie od wczoraj mnie męczą chwilowe takie mnie łapią kucia z tyłu...

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Pytanie do mam które maja dzieci nowoczesny lekki wózek godny polecenia?? Gdyż będę musiała codziennie go znosić z 2 piętra :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Znalazłam takie wózki i łóżeczka może któraś mama miała może polecić??

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Załączniki

• IMG_20190724_084618.jpg
    IMG_20190724_084618.jpg
    145,2 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_20190724_084754.jpg
    IMG_20190724_084754.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_20190724_084708.jpg
    IMG_20190724_084708.jpg
    113,9 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20190724_084637.jpg
    IMG_20190724_084637.jpg
    121,7 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_20190724_084650.jpg
    IMG_20190724_084650.jpg
    96,6 KB · Wyświetleń: 58
Wrrr sprzedali mi w hercie wczorajsza kanapkę z pasta jajeczna i czuć ,że jest nadpsuta. Normalnie już bym poleciała z awantura,ale paragonu nie wzięłam. Strasznie nie lubię sytuacji gdy w dupie mają zdrowie swoich klientów i sprzedają zepsute jedzenie..

Wrrr sprzedali mi w hercie wczorajsza kanapkę z pasta jajeczna i czuć ,że jest nadpsuta. Normalnie już bym poleciała z awantura,ale paragonu nie wzięłam. Strasznie nie lubię sytuacji gdy w dupie mają zdrowie swoich klientów i sprzedają zepsute jedzenie..

Niestety tak jest dlatego ja np po wędline idę z córką i mówię że ma być świeże bo to dla dziecka to już wtedy ta kobieta daje świeże :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Niestety tak jest dlatego ja np po wędline idę z córką i mówię że ma być świeże bo to dla dziecka to już wtedy ta kobieta daje świeże :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Pierwszy raz mi się to zdarzyło w hercie, a często tam chodzę. Boję się teraz żebym zatrucia nie dostała ,bo z dwa gryzy jej wzięłam zanim datę zauważylam.

reklama
Hej, nadrobiłam cały wątek i pora dołączyć. OM 03.06.19. Wczoraj na wizycie ( 7+1 ) widoczny zarodek i tętno ;] To pierwsza ciąża po 2,5 roku starań i po stymulacji hormonalnej. Tak się cieszę, że w końcu się udało ;] A co do lekkich wózków to chyba najlżejszy jest cybex mios 2x1, a chodziłam z mężem po sklepie i podnosiliśmy dla porównania tez bugaboo cameleon 3 i fox, silver cross pionieer i surf, cybex priam, mutsy (różne modele). Z tym że mios ma malutkie kółka i i martwi mnie jak sobie radzi na na mniej równym terenie. Czytałam trochę opinii i jedne babeczki mówią, że super, nawet na trawie i bruku inne, że im rama pękła w trudniejszym terenie, wiec nie wiem co myśleć.Pan w sklepie też twierdzi, że mios tyko do galerii, ale nie wiem czy nie chce po prostu namówić na prawie 2x droższego priama :D

Do góry