Tak, już 2 tyg temu widziałam serduszko.Ojej. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze było. Przypomnij mi u Ciebie już serduszko jest?
reklama
WitajHej, nadrobiłam cały wątek i pora dołączyć. OM 03.06.19. Wczoraj na wizycie ( 7+1 ) widoczny zarodek i tętno ;] To pierwsza ciąża po 2,5 roku starań i po stymulacji hormonalnej. Tak się cieszę, że w końcu się udało ;] A co do lekkich wózków to chyba najlżejszy jest cybex mios 2x1, a chodziłam z mężem po sklepie i podnosiliśmy dla porównania tez bugaboo cameleon 3 i fox, silver cross pionieer i surf, cybex priam, mutsy (różne modele). Z tym że mios ma malutkie kółka i i martwi mnie jak sobie radzi na na mniej równym terenie. Czytałam trochę opinii i jedne babeczki mówią, że super, nawet na trawie i bruku inne, że im rama pękła w trudniejszym terenie, wiec nie wiem co myśleć.Pan w sklepie też twierdzi, że mios tyko do galerii, ale nie wiem czy nie chce po prostu namówić na prawie 2x droższego priama
Widzisz ja OM miałam 4.06 czyli raptem dzien po Tobie a serduszka nie ma
Z wózków potwierdzam że Cybex jest super, ale ja celuję w Balios M.
Mąż i znajomi postanowili że mam się wziąść w garść i jedziemy dzisiaj na koncert Ramstein...nie wiem czy dobrze robię ale chociaż się czymś zajmę ma dobę....
Kamsi a który masz tydzień? Jestem tu nowa i jeszcze nie wszystkie fakty kojarzęTak, już 2 tyg temu widziałam serduszko.
madziuuula
Fanka BB :)
Ja się na wózkach zupełnie nie znam teraz [emoji12] i w ogóle mam wrażenie że 5lat temu to zupełnie inne macierzyństwo było, teraz tyle nowości na rynku [emoji12] ale jeszcze poczekam z wdrażaniem się [emoji6]
Za to dla mam z małą różnicą wieku mogę z czystym sumieniem polecic dostawke do wózka, cudowna sprawa [emoji1]
Za to dla mam z małą różnicą wieku mogę z czystym sumieniem polecic dostawke do wózka, cudowna sprawa [emoji1]
Ja znów 5 miesięcy w pierwszej ciąży szukałam wózka teraz jestem gorzej niż facet z marką samochodu jak idzie jakąś kobieta z wózkiem to ja już z daleka widzę model wózka i mówię do męża patrz ona ma ten i ten model
Ja się na wózkach zupełnie nie znam teraz [emoji12] i w ogóle mam wrażenie że 5lat temu to zupełnie inne macierzyństwo było, teraz tyle nowości na rynku [emoji12] ale jeszcze poczekam z wdrażaniem się [emoji6]
A tylko właśnie niewiem na z dostawka do każdego wózka jest pewnie inna czy jak to wyglonda?
sandawilla
Dla mnie temat wózków to czarna magia i strasznie jeszcze odległa. Teraz tyle nowych marek weszło na rynek. Cxuje ze nie ogarniam tego jeszcze w swojej głowie. Czuje się jak dinozaur he heZnalazłam takie wózki i łóżeczka może któraś mama miała może polecić??
sandawilla
O! To tak jak ja he he . Juz pisałam na tenie temat wyżejJa się na wózkach zupełnie nie znam teraz [emoji12] i w ogóle mam wrażenie że 5lat temu to zupełnie inne macierzyństwo było, teraz tyle nowości na rynku [emoji12] ale jeszcze poczekam z wdrażaniem się [emoji6]
asiululula
Zaciekawiona BB
Ja już 2 tygodnie na L4 ze względu na rodzaj i miejsce pracy - pediatria, więc z nudów przeglądałam już asortymenty sklepów z wózkami itp ;]]
reklama
sandawilla
Mi chyba łatwiej byłoby wybrać samochód niż wózek ha ha ha . Na tym bardziej się znam . Jestem jedynym kierowcą w rodzinie i musze ogarniać sama ten tematJa znów 5 miesięcy w pierwszej ciąży szukałam wózka teraz jestem gorzej niż facet z marką samochodu jak idzie jakąś kobieta z wózkiem to ja już z daleka widzę model wózka i mówię do męża patrz ona ma ten i ten model