reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny czy wy też tak macie, że w dzień chce się spać, a w nocy nie można zasnać? Ja biorę codziennie 20 mg melatoniny, pije 2-3 kubki melisy i mimo to ciezko mi zebrać się do spania...

f2w390bvgn194jcu.png
Na mnie działa tv, chyba idę coś oglądnąć :)

reklama
Hejo. Mi chyba wczorajsze piwo albo chipsy stanęły na żołądku. Strasznie mnie on boli od rana. Już jestem w pracy a mam ochotę z niej uciec.. a po pracy jadę na rzęsy więc zanim wrócę do domu.. :(

Hej my tez z corka pobudka 6.20, trzeba odprawić tatę do pracy:)

Mam problem witaminowy - zmieniłam z 3 tygodnie temu tabletki z femibionu z racji tego, że nie miał dha na composite mama, chyba mało popularne, ale dobry skład. Ale czuje się po nich fatalnie. Bardzo boli mnie żołądek, na 100% Nie wiem czy to ich wina, ale tak obstawiam. Doradzicie jakieś inne czy wrócić do femibion? Do lekarza idę dopiero 8.08 zresztą gość miał cała polke femibionu i to "polecal"
W ogóle chyba można sobie zmienić o tak tabletki?

Hejo. Mi chyba wczorajsze piwo albo chipsy stanęły na żołądku. Strasznie mnie on boli od rana. Już jestem w pracy a mam ochotę z niej uciec.. a po pracy jadę na rzęsy więc zanim wrócę do domu.. :(

Próbowałaś kiedyś migdałów na mdłości? Mi w miare pomagają :)

Mam problem witaminowy - zmieniłam z 3 tygodnie temu tabletki z femibionu z racji tego, że nie miał dha na composite mama, chyba mało popularne, ale dobry skład. Ale czuje się po nich fatalnie. Bardzo boli mnie żołądek, na 100% Nie wiem czy to ich wina, ale tak obstawiam. Doradzicie jakieś inne czy wrócić do femibion? Do lekarza idę dopiero 8.08 zresztą gość miał cała polke femibionu i to "polecal"

Ja kupuje z apteki dr max ich firmy są tańsze i maja lepszy skład od femibion bo tez je brałam wiec polecam

Ja biorę pregna plus. Są stosunkowo drogie ,ale po nich dobrze się czuje.

reklama
Do góry