Wow zazdroszczę! Ale w 4 tyg tez miałam tyle energi ja się dopiero rozbudzam, bo w nocy się budzę co chwile, to już nie takie spanie jak bez ciąży...Dzień dobry kochane. Jak się czujecie? Ja wam powiem że ja od wczoraj mega Energia od 4 na nogach pranie gotowanie wycieczka.. Bóle ustaly już ogarnąłam podwórko przed blokiem haha za 6 dni kończymy wakacje i wracamy do Polski
reklama
Milii
Fanka BB :)
Wow zazdroszczę! Ale w 4 tyg tez miałam tyle energi ja się dopiero rozbudzam, bo w nocy się budzę co chwile, to już nie takie spanie jak bez ciąży...
Ja tak nie mogłam cały tydzień spać, a teraz to aż się da żyć po prostu Na nic nie mam ochoty tak mnie odrzucilo od jedzenia...
I całe szczęście te bóle w okolicach pępka ustaly
A połowę ubrań się nie mieszcze, dżinsy za obcisłe uciskaja brzuch odpadają mi i tak zostało troszkę ciała po pierwszej ciąży. Teraz ulubiony strój to getry i bluzka a co będzie dalej hahha
Vanilia120
Milii
Agunia1401
Moderator
Ja mam dzisiaj pierwsze o 20.30 jest to 8+1, wczoraj miałam takie bóle że dzidiaj się trochę boję jechać.
Milii
Ja mam dzisiaj pierwsze o 20.30 jest to 8+1, wczoraj miałam takie bóle że dzidiaj się trochę boję jechać.
Ja właśnie takie bóle miałam i od wczoraj wszystko minęło.. Daj znać po wizycie
madziuuula
Witam, widzę tu tyle potrójnych mam, że aż się skuszę i dołącze mam już dwójkę chłopaków 5 i 7 lat. Tylko tp na koniec marca to nawet za wcześnie na wizytę
A poza tym trochę dziwne się czuje poza dwoma kreskami prawie żadnych objawów, w stosunku do dwóch poprzednich ciąż. Najgorsze że piersi prawie nie urosły za to odpadają mnie zawroty głowy i jakieś duszności jak za dużo wysiłku...
A poza tym trochę dziwne się czuje poza dwoma kreskami prawie żadnych objawów, w stosunku do dwóch poprzednich ciąż. Najgorsze że piersi prawie nie urosły za to odpadają mnie zawroty głowy i jakieś duszności jak za dużo wysiłku...
Bedemama!
Moderator
Tak, ale w pierwszej ciazy tez tak mialam i tym sie pocieszam Dopiero jak zaczely sie wymioty to do mnie dotarlo haha. Mam nadzieje, ze tym razem mnie ominie.Czy wy też tak się czujecie dziwnie tak jak by tej ciąży nie było... Bardzo się boję że jak zajde na wizytę to nic nie będzie ((
reklama
Milii
Witam, widzę tu tyle potrójnych mam, że aż się skuszę i dołącze mam już dwójkę chłopaków 5 i 7 lat. Tylko tp na koniec marca to nawet za wcześnie na wizytę
Ja właśnie zero objawów od wczoraj bóle zniknęły jestem pełna energi, aż się zaczęłam bać... A do wizyty jeszcze trochę jak bym poszła 6 sierpnia to gdzieś 6 tydzień wypadnie nie wiem czy nie za wcześnie boję się że zajde a tam nic nie będzie