Ja z całego serca polecę dr Ślusarskiego. Przyjmuje w ginemedica przy ul. Krawieckiej. Tak miłego i pomocnego lekarza ze świecą szukać..Mam pytanie do osob z Wroclawia/okolic gdzie polecacie umówić się na usg genetyczne? 3 lata temu byłam w medfeminie nie wiem jak teraz.
Edit. To jednak był corfamed
reklama
Ej, ja miałam w tamtej ciąży to samo!! Tak strasznie głodna byłam, jadłam za dwie lub trzy osoby, dosłownie podwójne porcje niż zawsze i leżałam... strasznie przytyłam. Teraz mam normalny apetyt jak bez ciąży. Na szczęście nie jem za dwoje i nie czuje takiego głodu. Ciekawe czy krwiak miał na to wpływ.To bardzo współczuję
Większy od pęcherzyka, wymiarów niestety mi nie podawał, ale faktycznie widocznie mniejszy jest, więc jestem dobrej myśli No leżeć będę, ale w szpitalu myślałam że umrę. Nic nie robiłam. Tylko leżałam, nawet nie mogłam z laptopa korzystać. Już nie wspomnę, że nie tylko się nie ruszam ale i jem na potęgę. Normalnie nie jestem w stanie opisać mojego głodu. Dziura bez dna...
Z USG powiedział że 7-8 tydzień, zbyt precyzyjny nie był, bo przejął się krwiakiem. Nawet nie wyznaczył póki co terminu porodu.
MamaR
Fanka BB :)
Ktoś tu pytał o bankowanie krwi pepowinowej. Myśmy z mężem się zdecydowali przy pierwszym porodzie z PBKM. W kolejnych ciazach już nie trzeba bo dużo tego pobrali i jakby rodzeństwo czy nawet my z mężem lub dziadkowie byli chorzy to ta krew może uratować życie. Myśmy zbankowali krew i sznur pepowiny. Liczę że się nie przyda ale jestem spokojniejsza mając to zbankowane. Jeśli będzie możliwość to przy następnym porodzie oddam krew i sznur do banku publicznego. To nie boli ani nie robi szkody matce ani dziecku A jeśli może komuś życie uratować to czemu nie.
sandawilla
Fanka BB :)
Urszula92 całe szczęście ze w porę dostrzeżony był krwiak i ze się zmniejsza. Gratuluję serduszka
Super! Gratulacje! )
Mnie często to dopadaAle mnie dopadło bulgotanie w podbrzuszu. Dziwne uczucie [emoji14]
Agunia1401
Moderator
Mała.czarna czekamy na jakieś informacje mówiłaś że o 8 będzie już wiadomo, więc podejrzewam że wizyta 7.30 trzymam kciuki
Hej. I znów poniedziałek. Kiedy to się skończy.. [emoji14] chyba sobie jutro wolne wezmę i pojadę na jagody do lasu. Tak mnie tam ciągnie.. lubię takie spokojne rodzinne wycieczki. Tylko przed kleszczami trzeba będzie się dobrze zabezpieczyć.
Agunia1401
Moderator
A jak z preparatami na kleszcze możemy używać? Te spreye na komary itdHej. I znów poniedziałek. Kiedy to się skończy.. [emoji14] chyba sobie jutro wolne wezmę i pojadę na jagody do lasu. Tak mnie tam ciągnie.. lubię takie spokojne rodzinne wycieczki. Tylko przed kleszczami trzeba będzie się dobrze zabezpieczyć.
reklama