Milii
Fanka BB :)
ja już jestem dawno po wizytach badaniach itd. a test robiłam jeden a potem bete
Boże kochana tule cię mocno :* nawet sobie nie wyobrażam co czujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już jestem dawno po wizytach badaniach itd. a test robiłam jeden a potem bete
Bardzo przykro trzymaj sie kochana!Moje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤
Wiesz co ale mnie to przestraszyło klucie, bo ja miałam normalnie bóle jak na okres a teraz nagle takie klocie ale to mogło być z przemęczenie po pracy, nic zobaczymy dzidiaj jak będzie boleć dalej pójdę po zwolnienie 50% bo nie mam co liczyć narazie na 100Ja właśnie takie bóle miałam i od wczoraj wszystko minęło.. Daj znać po wizycie
Nic się nie martw. Ja dopiero zaczekać cis czuc w 7 tc . A teraz siedzę w pracy i strasznie mnie mdli . Fuj
Ja jeszcze na szczescie nie mam problemow z jedzeniem, ani mnie nie odrzuca ani nie mam szczegolnych zachcianek. A Ciebie odrzucilo od wszystkiego???
Wizyte mam 6 sierpnia, ale wydaje mi sie, ze polozna zle to obliczyla. Wspomniala przez telefon, ze wizyty umawiaja od 7t3d ciazy, a z moich obliczen wynika, ze 6 sierpnia bede dopiero w 6t4d (om 22 czerwca czy 26d cyklach). Tez boje sie, ze bedzie za wczesmie, zeby zobaczyc serduszko.
Trzymam kciuki pisz jak będziesz po umili mi to czekanieHej, ja tez mam dzisiaj wizytę 8+1 o 11:00.
Wiesz co ale mnie to przestraszyło klucie, bo ja miałam normalnie bóle jak na okres a teraz nagle takie klocie ale to mogło być z przemęczenie po pracy, nic zobaczymy dzidiaj jak będzie boleć dalej pójdę po zwolnienie 50% bo nie mam co liczyć narazie na 100
No a to już drugi razBoże kochana tule cię mocno :* nawet sobie nie wyobrażam co czujesz
Nic się nie martw. Ja dopiero zaczekać cis czuc w 7 tc . A teraz siedzę w pracy i strasznie mnie mdli . Fuj