Też tak się czuję i bardzo się cieszę że tak jest. Nikt nie powiedział że jak masz objawy to jest wszystko ok. Poczekaj jeszcze trochę a zaczniesz czuć ruchy, brzuch urośnie, wszystko będzie inaczej i już nie będziesz zastanawiać czy jesteś w ciąży az będziesz tęsknić żeby się normalnie poruszaćCzy wy też tak się czujecie dziwnie tak jak by tej ciąży nie było... Bardzo się boję że jak zajde na wizytę to nic nie będzie ((
reklama
Milii
Fanka BB :)
Tak, ale w pierwszej ciazy tez tak mialam i tym sie pocieszam Dopiero jak zaczely sie wymioty to do mnie dotarlo haha. Mam nadzieje, ze tym razem mnie ominie.
Mnie odrzucilo od jedzenia całkowicie... Aż mi tam bulgocze w brzuchu pije wodę od 7 jeszcze nic nie jadłam..
Kochana kiedy masz wizytę pierwsza?
Mój ginekolog na urlopie mam dzwonić na początku sierpnia to bym umówiła na 6 sierpnia to by tak 6 tydzień był nie wiem czy nie za wcześnie.. Ale ten czas tak się dluzy.. Ciągle nie mogę uwierzyć że się udało..
Milii
Też tak się czuję i bardzo się cieszę że tak jest. Nikt nie powiedział że jak masz objawy to jest wszystko ok. Poczekaj jeszcze trochę a zaczniesz czuć ruchy, brzuch urośnie, wszystko będzie inaczej i już nie będziesz zastanawiać czy jesteś w ciąży az będziesz tęsknić żeby się normalnie poruszać
Jak już pójdę na wizytę to będę spokojniejsza
Mała.czarna
Moje drogie. Było mi tu z Wami fantastycznie ale niestety muszę Was opuścic
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg
Trzymam mocno kciuki za Wasze maleństwa i serduszka ❤❤
Jestem po wizycie, niestety brak zarodka ( musiało to być coś innego) i diagnoza puste jajo płodowe Jutro o 7 rano mam być w szpitalu na zabieg
natka30
Ja mam dzisiaj pierwsze o 20.30 jest to 8+1, wczoraj miałam takie bóle że dzidiaj się trochę boję jechać.
Hej, ja tez mam dzisiaj wizytę 8+1 o 11:00.
Milii
Kochana ściskam cię mocno :* a ile testów robiłaś?? I właśnie takiej sytuacji ja się boję (
Milii
natka30
Przykro mi Kochana! Przytulam Cię mocno! Trzymaj się!
Mała.czarna
ja już jestem dawno po wizytach badaniach itd. a test robiłam jeden a potem beteKochana ściskam cię mocno :* a ile testów robiłaś?? I właśnie takiej sytuacji ja się boję (
reklama
Bedemama!
Moderator
Ja jeszcze na szczescie nie mam problemow z jedzeniem, ani mnie nie odrzuca ani nie mam szczegolnych zachcianek. A Ciebie odrzucilo od wszystkiego???Mnie odrzucilo od jedzenia całkowicie... Aż mi tam bulgocze w brzuchu pije wodę od 7 jeszcze nic nie jadłam..
Kochana kiedy masz wizytę pierwsza?
Mój ginekolog na urlopie mam dzwonić na początku sierpnia to bym umówiła na 6 sierpnia to by tak 6 tydzień był nie wiem czy nie za wcześnie.. Ale ten czas tak się dluzy.. Ciągle nie mogę uwierzyć że się udało..
Wizyte mam 6 sierpnia, ale wydaje mi sie, ze polozna zle to obliczyla. Wspomniala przez telefon, ze wizyty umawiaja od 7t3d ciazy, a z moich obliczen wynika, ze 6 sierpnia bede dopiero w 6t4d (om 22 czerwca czy 26d cyklach). Tez boje sie, ze bedzie za wczesmie, zeby zobaczyc serduszko.