reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Bo u mnie są problemy :( Z @ 8 tydz z usg 6 jest pęcherzyk i ciałko żółte pojawił się zarodek ale wciąż nie ma serduszka :( mam teraz ostatni tydzień żeby się pojawiło bo przy becie 35 tys powinno już być :( jeśli nie to we wtorek mam zabieg :( ( będzie drugi w tym roku :( )
Napewno bedzie wszystko dobrze :)
Ja mam w poniedzialek o 11 :) Juz nie moge sie doczekac :) :)

reklama
Rozumiem Cie. Tez mam siostre i z czasem doszlam do wniosku, ze siostry to chyba sa od psucia krwi ;) moze Twoja ma w tym momencie jakies problemy, ktore ja gryza, o ktorych nie chce rozmawiac i dlatego sie izoluje?
Na pocieszenie powiem Ci historie sprzed roku, kiedy rodzice mieli przyleciec do mnie na tydzien, zeby syn mogl na chwile odpoczac od zlobka a ja skupic sie na pracy. W pewnym momencie dostaje wiadomosc od siostry z pytaniami: a kiedy rodzice planuja leciec, a na ile, a po co, bo ona w podobnym czasie leci na wakacje z rodzina i kto jej sie kotem bedzie zajmowal ;) A jesli zlozy sie tak, ze podroz rodzicow bedzie w innym czasie to kto sie jej dziecmi zajmie (15 i 7 lat), bo ona urlopu nie wezmie na tydzien. Az boje sie jej reakcji jak jej obwieszcze, ze za rok znowu jej zabiore rodzicow, zeby pomogli na kilka dni w opiece nad druga dzidzia.

Takze glowa do gory ;) i tak pewnie zadna z nas nie zamienilaby swojej siostry na inna ;)
No to u ciebie też ciekawie. Ja wiem, że moja siostra ma swoje problemy. Ona z meżem akurat nie maha dzieci i problemy rodziny z dziecmi są jej obce. A ja według niej uwazam, ze jak się nie ma dzieci ti nie ma się problemow. Ja tak nie uważam. No ona niestety jest taka zamknieta z natury. Troche nieśmiała, trochę mająca swój świat. Pewnie, że bym jej nie zamienila. Ale szkoda, że nie możemy się lepiej dogadywać[emoji13]

No to u ciebie też ciekawie. Ja wiem, że moja siostra ma swoje problemy. Ona z meżem akurat nie maha dzieci i problemy rodziny z dziecmi są jej obce. A ja według niej uwazam, ze jak się nie ma dzieci ti nie ma się problemow. Ja tak nie uważam. No ona niestety jest taka zamknieta z natury. Troche nieśmiała, trochę mająca swój świat. Pewnie, że bym jej nie zamienila. Ale szkoda, że nie możemy się lepiej dogadywać[emoji13]
Między mną a moja siostrą jest 14 lat różnicy. I tej nici porozumienia jakie są między rodzeństwem u nas nie ma . Nie potrafie sie jej zwierzac. Wielu rzeczy o mnie nie wie. Zresztą byłam wychowywana w jej cieniu .

Dolączę do ciebie, ja też dziś testowałam. Test robiłam po powrocie z pracy i nie jest to cień termin wychodzi 3-4 marzec.
Termin na poczatek marca o ile sie pokaze serduszko

Załączniki

• 20190709_175308.jpg
    20190709_175308.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 69
  • 20190701_131725.jpg
    20190701_131725.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 70
reklama
W srode..bylam we wtorek i nie widzial...z moich obliczen to był 5 tydz i 3 dni...u dzieciakow moich wczesniejszych bylo widac od 7 wiec czekam z niecierpliwością...ide tak jak pisalam w srode i 2 sierpnia tez dla pewnosci..beta 43000 wiec mam nadzieje ze bedzie ok...doszly mdłości...czekam

To czekamy razem, Ja ide w czwartek :)

Do góry