Ivve
Fanka BB :)
Gratuluję i również trzymam kciuki by było tak do końca.U mnie też wszystko okej, oby tak już zostało jest serduszko termin wg usg 1 marca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i również trzymam kciuki by było tak do końca.U mnie też wszystko okej, oby tak już zostało jest serduszko termin wg usg 1 marca
❤❤❤❤U mnie też wszystko okej, oby tak już zostało jest serduszko termin wg usg 1 marca
Na ekranie było widać pulsujace miejsce więc wierzę że to serduszkoCudo ❤ ja nie wiem jak Ci ginekolodzy mogą w tym widzieć serduszka itd jak to takie malenstwa❤ ale dobrze że oni widzą ❤
No pewnie ❤❤❤ mnie to zawsze zdumiewa jak oni to widząNa ekranie było widać pulsujace miejsce więc wierzę że to serduszko
Ja tez w poniedziałek Ale może to być moje ostatnie muszę być dobrej myśli. Na która masz?Jeny, a ja dopiero w poniedziałek usg, nie wiem jak wytrzymam
Dlaczego piszesz że może to być Twoje ostatnie ?Ja tez w poniedziałek Ale może to być moje ostatnie muszę być dobrej myśli. Na która masz?
Jeny, a ja dopiero w poniedziałek usg, nie wiem jak wytrzymam
Ja też w poniedziałek o której macie ja 20 30, dobrze wiedzieć że trzeba mieć pełny pecherz wypije cała butelkę wody żeby przez brzuszek byliJa tez w poniedziałek Ale może to być moje ostatnie muszę być dobrej myśli. Na która masz?
Bo u mnie są problemy Z @ 8 tydz z usg 6 jest pęcherzyk i ciałko żółte pojawił się zarodek ale wciąż nie ma serduszka mam teraz ostatni tydzień żeby się pojawiło bo przy becie 35 tys powinno już być jeśli nie to we wtorek mam zabieg ( będzie drugi w tym roku )Dlaczego piszesz że może to być Twoje ostatnie ?
Super. GratulujęMelduję się po wizycie. Zamieszkał we mnie malusi bombelek, podgladalam go dziś i jego malusie serduszko nadal ciężko uwierzyć w ten cud termin na 6 marzec tak wyliczyla Pani doktor. Z miesiaczki 6t4d A usg pokazuje 6t2d nie było konieczne dopochwowe