reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

W srode..bylam we wtorek i nie widzial...z moich obliczen to był 5 tydz i 3 dni...u dzieciakow moich wczesniejszych bylo widac od 7 wiec czekam z niecierpliwością...ide tak jak pisalam w srode i 2 sierpnia tez dla pewnosci..beta 43000 wiec mam nadzieje ze bedzie ok...doszly mdłości...czekam

Kochana, nie ty jedna w piątym tygodniu ciąży nic nie zobaczyłaś na usg. Jest nas więcej;)
Trzymam kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze.

reklama
Te moje plamienia dzisiaj trwały chwilę i już ustąpiły całkowicie… Dziwne. Daj Boże aby to były pierwsze i ostatnie.

Te moje plamienia dzisiaj trwały chwilę i już ustąpiły całkowicie… Dziwne. Daj Boże aby to były pierwsze i ostatnie.
Miałam tak samo ,jednorazowe plamienia ,nic złego się nie stało , lekarz mi powiedział ,że co miało wylecieć wyleciało , ważne że to nie żywa krem +bóle , będzie dobrze :)

Między mną a moja siostrą jest 14 lat różnicy. I tej nici porozumienia jakie są między rodzeństwem u nas nie ma . Nie potrafie sie jej zwierzac. Wielu rzeczy o mnie nie wie. Zresztą byłam wychowywana w jej cieniu .
Dlatego ja nie zdecydowałabym się na kolejne dziecko przy takiej różnicy chyba bojąc się o ich relacje.. chociaż u mojego faceta jest różnica 13 lat i mają lepszy kontakt ze sobą niż z rodzicami (chociaż z nimi mają genialny). Jest dla niego jak druga mama..

Dlatego ja nie zdecydowałabym się na kolejne dziecko przy takiej różnicy chyba bojąc się o ich relacje.. chociaż u mojego faceta jest różnica 13 lat i mają lepszy kontakt ze sobą niż z rodzicami (chociaż z nimi mają genialny). Jest dla niego jak druga mama..
U mnie jest 18 lat i 13...ja mam siostre 12 lat mlodsza i mamy mega kontakt

Ja mam siostrę która jest 24 lata odemnie młodsza :)

Byłam nieplanowana :hmm:. Tata nie raz mi mówił ze mama przeplakala całą ciążę. Życie. ..

A kto jutro że mną wizytuje?
Ja mam rano na 8.45 ... już mnie stres zżera... obawiam się zawsze najgorszego , jak się uda to pierwsze pół ciąży będzie ze mną ciężko;(

Póki co czasem myślę pozytywnie , czasem łapie mnie chwila że jednak będzie źle, ale dziś nawet nie miałam za dużo czasu myśleć. Rano pojechałam do sklepu ,potem wróciłam , zapakowalam się z córką i pojechaliśmy na salę zabaw , sama się wybawialam przy okazji, z powodu mojej jutrzejszej rannej wizyty poszła dziś spać do mojej mamy i rano zajmie się nia mój brat, ja teraz nadrabiam forum i popijam Inke z polskiego sklepu , cały dzień nie miałam czasu :D
20190718_212447.jpeg

reklama
Do góry