Mała.czarna
Fanka BB :)
No w tym tygodniu rzadko kiedy jest coś więcej Dobrze że jest pęcherzyk !Ja już po wizycie 4, 5 tydz ale narazie tylko pęcherzyk widoczny..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w tym tygodniu rzadko kiedy jest coś więcej Dobrze że jest pęcherzyk !Ja już po wizycie 4, 5 tydz ale narazie tylko pęcherzyk widoczny..
Fanatystycznie! Gratulacje ❤Melduję się po wizycie. Zamieszkał we mnie malusi bombelek, podgladalam go dziś i jego malusie serduszko nadal ciężko uwierzyć w ten cud termin na 6 marzec tak wyliczyla Pani doktor. Z miesiaczki 6t4d A usg pokazuje 6t2d nie było konieczne dopochwowe
Też tak myślałam A jednak przez brzuszek miałam dziś robione i serduszko też było widać jak bijetak tylko usg dopochwowe na tym etapie
Pewnie jesteś mega szczupła moja koleżanka też taka mwga szczupła i też robili jej przez brzuszekTeż tak myślałam A jednak przez brzuszek miałam dziś robione i serduszko też było widać jak bije
W pierwszej ciąży też tak poszłam bo nie wytrzymałam he pójdę za 2 tyg bedzie już więcej widać troszkęNo w tym tygodniu rzadko kiedy jest coś więcej Dobrze że jest pęcherzyk !
Kochana może tak mega szczupła to raczej nie 63kg zywej wagi, ale warunek był pełen pęcherz.Pewnie jesteś mega szczupła moja koleżanka też taka mwga szczupła i też robili jej przez brzuszek
Cudo ❤ ja nie wiem jak Ci ginekolodzy mogą w tym widzieć serduszka itd jak to takie malenstwa❤ ale dobrze że oni widzą ❤Zobacz załącznik 999900
Chwale się bombeleczkiem