Patrycja35
Fanka BB :)
O kurde to czekamy dawaj odrazu znac!To czekamy razem, Ja ide w czwartek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde to czekamy dawaj odrazu znac!To czekamy razem, Ja ide w czwartek
W srode..bylam we wtorek i nie widzial...z moich obliczen to był 5 tydz i 3 dni...u dzieciakow moich wczesniejszych bylo widac od 7 wiec czekam z niecierpliwością...ide tak jak pisalam w srode i 2 sierpnia tez dla pewnosci..beta 43000 wiec mam nadzieje ze bedzie ok...doszly mdłości...czekam
Musisz być dobrej myśli mimo wszystko. Nie jedne wypowiedzi czytałam i naprawdę zdarzają się różne sytuacje i nawet cuda więc trzymam kciuki mocno żeby serduszko się ujawniło w poniedziałek. Będzie dobrzeBo u mnie są problemy Z @ 8 tydz z usg 6 jest pęcherzyk i ciałko żółte pojawił się zarodek ale wciąż nie ma serduszka mam teraz ostatni tydzień żeby się pojawiło bo przy becie 35 tys powinno już być jeśli nie to we wtorek mam zabieg ( będzie drugi w tym roku )
DziękujęSuper. Gratuluję
Z moich obliczen 5+7 na usg 6+3Masz 5 tc i 43000 betę?
Mega wysoka masz beteZ moich obliczen 5+7 na usg 6+3
2 dni temu bylo 33000 ale widze ze mieści sie w normieMega wysoka masz bete
Przepraszam 42 z hakiem2 dni temu bylo 33000 ale widze ze mieści sie w normie
Może bliźniaki? :-)Przepraszam 42 z hakiem
Jest jeden pecherzyk i jedno cialko zolte..narazie puste:/ wiec chyba jedno:dMoże bliźniaki? :-)