reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Bo u mnie są problemy :( Z @ 8 tydz z usg 6 jest pęcherzyk i ciałko żółte pojawił się zarodek ale wciąż nie ma serduszka :( mam teraz ostatni tydzień żeby się pojawiło bo przy becie 35 tys powinno już być :( jeśli nie to we wtorek mam zabieg :( ( będzie drugi w tym roku :( )
Napewno bedzie wszystko dobrze :)
Ja mam w poniedzialek o 11 :) Juz nie moge sie doczekac :) :)

reklama
Rozumiem Cie. Tez mam siostre i z czasem doszlam do wniosku, ze siostry to chyba sa od psucia krwi ;) moze Twoja ma w tym momencie jakies problemy, ktore ja gryza, o ktorych nie chce rozmawiac i dlatego sie izoluje?
Na pocieszenie powiem Ci historie sprzed roku, kiedy rodzice mieli przyleciec do mnie na tydzien, zeby syn mogl na chwile odpoczac od zlobka a ja skupic sie na pracy. W pewnym momencie dostaje wiadomosc od siostry z pytaniami: a kiedy rodzice planuja leciec, a na ile, a po co, bo ona w podobnym czasie leci na wakacje z rodzina i kto jej sie kotem bedzie zajmowal ;) A jesli zlozy sie tak, ze podroz rodzicow bedzie w innym czasie to kto sie jej dziecmi zajmie (15 i 7 lat), bo ona urlopu nie wezmie na tydzien. Az boje sie jej reakcji jak jej obwieszcze, ze za rok znowu jej zabiore rodzicow, zeby pomogli na kilka dni w opiece nad druga dzidzia.

Takze glowa do gory ;) i tak pewnie zadna z nas nie zamienilaby swojej siostry na inna ;)
No to u ciebie też ciekawie. Ja wiem, że moja siostra ma swoje problemy. Ona z meżem akurat nie maha dzieci i problemy rodziny z dziecmi są jej obce. A ja według niej uwazam, ze jak się nie ma dzieci ti nie ma się problemow. Ja tak nie uważam. No ona niestety jest taka zamknieta z natury. Troche nieśmiała, trochę mająca swój świat. Pewnie, że bym jej nie zamienila. Ale szkoda, że nie możemy się lepiej dogadywać[emoji13]

No to u ciebie też ciekawie. Ja wiem, że moja siostra ma swoje problemy. Ona z meżem akurat nie maha dzieci i problemy rodziny z dziecmi są jej obce. A ja według niej uwazam, ze jak się nie ma dzieci ti nie ma się problemow. Ja tak nie uważam. No ona niestety jest taka zamknieta z natury. Troche nieśmiała, trochę mająca swój świat. Pewnie, że bym jej nie zamienila. Ale szkoda, że nie możemy się lepiej dogadywać[emoji13]
Między mną a moja siostrą jest 14 lat różnicy. I tej nici porozumienia jakie są między rodzeństwem u nas nie ma . Nie potrafie sie jej zwierzac. Wielu rzeczy o mnie nie wie. Zresztą byłam wychowywana w jej cieniu .

Dolączę do ciebie, ja też dziś testowałam. Test robiłam po powrocie z pracy i nie jest to cień termin wychodzi 3-4 marzec.
Termin na poczatek marca o ile sie pokaze serduszko

Załączniki

• 20190709_175308.jpg
    20190709_175308.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 62
  • 20190701_131725.jpg
    20190701_131725.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 64
reklama
W srode..bylam we wtorek i nie widzial...z moich obliczen to był 5 tydz i 3 dni...u dzieciakow moich wczesniejszych bylo widac od 7 wiec czekam z niecierpliwością...ide tak jak pisalam w srode i 2 sierpnia tez dla pewnosci..beta 43000 wiec mam nadzieje ze bedzie ok...doszly mdłości...czekam

To czekamy razem, Ja ide w czwartek :)

Do góry