reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Czyli tylko ja tak tyje?:( o Boże ja tego nie przeżyje... ale wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują na dziewczynkę [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
I jeszcze jedno, czy zauważacie już jakas różnice? Nie mam rozmiaru xs niestety a może stety ale M, tluszuku troszkę mam, ale widzę że tam gdzie mam macie jest twardsza I delikatnie uwypuklona, zmyslam sobie czy wy też tak macie?
f2w3gov37znp1hsr.png
Ja mam rozmiar XS ale przez wzdęty brzuch nie jestem w stanie dopiąć spodni. Dzisiaj idę na zakupy po szersze spodnie..

Ja używałam detektor tętna , teraz też raczej będę , po poronieniach mam obawy , mam też urządzenie do łóżeczka , ale z córką nie używałam , bo i tak początki spała z nami przy cycu .

Ja dziewczyny tylko spię :D
Wczoraj córka poszła z ciotką na plac zabaw , kręciło mi się z lekka w głowie położyłam się i zasnęłam jakoś po 15 , spałam do 17 :D a o 23 nie miałam problemu , żeby iść spać na całą noc ,aż o 5 nie obudziłam się na siku :D

Też tak macie , że przed snem jeszcze 3 razy z łóżka wstajecie do toalety ?

Ja mam mdłości po kilka razy dziennie, wymiotuje po kilka razy, do tego pełno pryszczy rozlany brzuch i chcica na słodkie jak cholera :)
Dziewczynka wiem że wokół mówią że to bzdury kurde skądś się to wzięło ;)
Nie ważne ile teraz masz, ważne jak na końcu przutyjesz ;) byle nie za dużo a rozpieszcza się troszkę można
f2w3gov37znp1hsr.png

Przy Michale miałam 8kg na plus wiec bajka, teraz tez tak chce i mam nadzieje, ze się uda ;) pilnuje się już przy jedzeniu

Ja z córką parcie na słodkie miałam straszne , ale bez nudności i wymiotów , a teraz jadłabym kwaśne , słone i znów te nudności , jeden dzień nie mogę patrzeć na mięso , a na następny nie mogę patrzeć na sałatki . Na plus działa też , że nie ciągnie mnie do pizzy i kebabow :D z córką jadłam dosyć często , ale zobaczymy co bedzie dalej :)

Ja przytyłam 20 kg [emoji23] od połowy ciąży piłam straszne ilości coli, nie byłam w stanie się pohamować. W tej ciazy mój facet dał mi zakaz picia [emoji23]

reklama
Ja tak przytylam, miałam się odchudzac a tu boom ciąża. Jednak rosnie mi cukier I zastanawiam sie czy nie udac sie do dietetyka zeby ustalil mi diete w ciazy zeby nie przytyc za wiele. W poprzedniej ciazy przytylam 15kg

Do góry