reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja się stresuję, ani bety nie miałam robionej nic, jeżeli nie dostanę skierowania dopiero w przyszłą sobotę pójdę na badanie, ale mam nadzieję se wszystko w porządku brzuch mniej boli, piersi kiz tylko przy dotyku, spanie na brzuchu mogę zapomnieć ;) i to wieczorem takie rozpychanie, tak jak bym chciała siku a nie mogę... A tu dopiero poczatek
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Ja się stresuję, ani bety nie miałam robionej nic, jeżeli nie dostanę skierowania dopiero w przyszłą sobotę pójdę na badanie, ale mam nadzieję se wszystko w porządku brzuch mniej boli, piersi kiz tylko przy dotyku, spanie na brzuchu mogę zapomnieć ;) i to wieczorem takie rozpychanie, tak jak bym chciała siku a nie mogę... A tu dopiero poczatek
f2w3gov37znp1hsr.png
Co to będzie później.. ja na zapalenie pęcherza dostałam teraz taki lek w saszetce,który muszę wypić przed snem i do rana nie mogę pójść do toalety żeby zadziałało. A jak mi się chce wtedy siku..

Tutaj mamcie jak wejdziecie z głównego wątku ;)

Załączniki

• 0FC47A45-9ECD-4A06-A528-7966DF264BDB.png
    0FC47A45-9ECD-4A06-A528-7966DF264BDB.png
    213,5 KB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny w innym temacie, myślicie że ten detektor tętna dziecka jest dobrym pomysłem? Nie wiem jak to tu wygląda co ile jest sprawdzane serduszko dziecka, sąsiadka jest z Chorwacji mówiła że tam od 30tyg chodzisz co dwa dni na sprawdzanie i tak się zastanawiam czy to nie paranoja takie coś kupować, ale może dla swojego spokoju... Mnie np wyciągnęli w ostatniej chwili cesarka, owinelam się pepowina I tętno było słabo wyczuwalne...
f2w3gov37znp1hsr.png

To samo myślałam zanim zaszłam w ciążę, to co się kupuje dla małych dzidziusiow do łóżeczka pomiar bezdechu, nie wiem jak to się dokładnie nazywa, do dziewczyn które mają już dzidziusie uzywalyscoe takich rzeczy?
f2w3gov37znp1hsr.png

I jeszcze jedno, czy zauważacie już jakas różnice? Nie mam rozmiaru xs niestety a może stety ale M, tluszuku troszkę mam, ale widzę że tam gdzie mam macie jest twardsza I delikatnie uwypuklona, zmyslam sobie czy wy też tak macie?
f2w3gov37znp1hsr.png

Aga ja tez mam m i mam
Wrażenie, ze brzuch mi się rozlał troche :/ i na wadze tez przybyło. Ale strasznie mnie do słodkiego ciągnie tak jak nigdy:/ przed ciąża mogły słodycze nie istnieć teraz bym cały czas jadła :(
Co do detektora ja nie będę kupować i monitoru oddechu chyba tez nie jeśli będzie wszystko ok.

reklama
U mnie 1kg spadł, ale to wina słodyczy i winks które odstawilam, ale za to ciasta i pizza, nic mi tak dobrze teraz nie smakuje jak pizza i tosty ;) ja mam wrażenie że mi boczki zmalaly, może przez brzuch że cis się zmienia ;)

Do góry