To czekamy13/14 coś takiego
reklama
Wiecie co.. pierwszą ciążę przeszłam totalnie bezobjawowo. Gdyby nie ból pleców spowodowany wielkim brzuchem w ogóle bym nie czuła,że jestem w ciąży. A teraz ? Dobrze tydzień nie minął jak się o ciąży dowiedziałam a mam już dosyć objawów .. ale najgorszy to jest ten żołądek. Ta okropna ciężkość i wzdęcia jak już bym była w 6 mcu ciąży. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo jest to dla mnie coś zupełnie nowego.. ;/
Ja tez mam popołudniami i wieczorami wzdęcia i brzuch jak w 5 miesiącu. Nie dopinam się w spodnie :/ słabo, bo cvoraz ciężej będzie mi ukryć w pracy.Wiecie co.. pierwszą ciążę przeszłam totalnie bezobjawowo. Gdyby nie ból pleców spowodowany wielkim brzuchem w ogóle bym nie czuła,że jestem w ciąży. A teraz ? Dobrze tydzień nie minął jak się o ciąży dowiedziałam a mam już dosyć objawów .. ale najgorszy to jest ten żołądek. Ta okropna ciężkość i wzdęcia jak już bym była w 6 mcu ciąży. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo jest to dla mnie coś zupełnie nowego.. ;/
Anita1990
moderatorka
Cześć dziewczyny
Ja znów to się nie mogę wyspać tak mnie piersi bola :/ nie ma nowy o spaniu na brzuchu a ja tak lubię na plecach boli mnie kręgosłup. Chyba jutro z fotelikiem kupimy poduszkę do spania bo nie dam rady ;/ja już znów zaczęłam odliczać do kolejnej wizyty - zostały mi 2tyg już się nie mogę doczekać żeby wreszcie usłyszeć serduszko po dwóch dniach spokoju znów wkrada się taka lekka panika i niepokój. Ciekawe czy to się zmieni do końca ciąży?
Do tego mam przeokropne sny, śniła mi się dziś katastrofa lotnicza i moja zmarła babcia straszne
Ja znów to się nie mogę wyspać tak mnie piersi bola :/ nie ma nowy o spaniu na brzuchu a ja tak lubię na plecach boli mnie kręgosłup. Chyba jutro z fotelikiem kupimy poduszkę do spania bo nie dam rady ;/ja już znów zaczęłam odliczać do kolejnej wizyty - zostały mi 2tyg już się nie mogę doczekać żeby wreszcie usłyszeć serduszko po dwóch dniach spokoju znów wkrada się taka lekka panika i niepokój. Ciekawe czy to się zmieni do końca ciąży?
Do tego mam przeokropne sny, śniła mi się dziś katastrofa lotnicza i moja zmarła babcia straszne
A to jest dopiero początek ciąży.. ja jestem w 5 tyg. Chciałam ukryć ciążę w pracy Jeszcze przynajmniej przez miesiąc-poltorej ,ale chyba będzie to niemożliwe. MasakraJa tez mam popołudniami i wieczorami wzdęcia i brzuch jak w 5 miesiącu. Nie dopinam się w spodnie :/ słabo, bo cvoraz ciężej będzie mi ukryć w pracy.
Kinderka88
Fanka BB :)
Ja już śpię z poduszka ciążowa [emoji23] ja powiem szefowej po usg jak już zobaczę serduszko
Ja chce powiedzieć w pracy 5 sierpnia to będzie 9t5d i do 16 sierpnia pracować a później wolne.Ja już śpię z poduszka ciążowa [emoji23] ja powiem szefowej po usg jak już zobaczę serduszko
Mała.czarna
Dziękuję kochana ❤Witam ivve i maka
Super ze dolacxylysvie do nas . Ja tez mam dwóch synów, trzecia ciąża zatrzymana w 8tc6d w styczniu. A teraz to moja 4 . Czekam na wizytę 19 lipca która potwierdzi moje szczęście.
Mała.czarna nadal trzymam mocno kciuki za was ❤
reklama
Mała.czarna
Do jakiej tabelki kochana?Dziewczyny dopisujcie się do tabelki bo jest nas dużo a wpisanych chyba tylko 8