reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Wiecie co.. pierwszą ciążę przeszłam totalnie bezobjawowo. Gdyby nie ból pleców spowodowany wielkim brzuchem w ogóle bym nie czuła,że jestem w ciąży. A teraz ? Dobrze tydzień nie minął jak się o ciąży dowiedziałam a mam już dosyć objawów .. ale najgorszy to jest ten żołądek. Ta okropna ciężkość i wzdęcia jak już bym była w 6 mcu ciąży. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo jest to dla mnie coś zupełnie nowego.. ;/

Wiecie co.. pierwszą ciążę przeszłam totalnie bezobjawowo. Gdyby nie ból pleców spowodowany wielkim brzuchem w ogóle bym nie czuła,że jestem w ciąży. A teraz ? Dobrze tydzień nie minął jak się o ciąży dowiedziałam a mam już dosyć objawów .. ale najgorszy to jest ten żołądek. Ta okropna ciężkość i wzdęcia jak już bym była w 6 mcu ciąży. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo jest to dla mnie coś zupełnie nowego.. ;/
Ja tez mam popołudniami i wieczorami wzdęcia i brzuch jak w 5 miesiącu. Nie dopinam się w spodnie :/ słabo, bo cvoraz ciężej będzie mi ukryć w pracy.

Cześć dziewczyny ;)
Ja znów to się nie mogę wyspać tak mnie piersi bola :/ nie ma nowy o spaniu na brzuchu a ja tak lubię :( na plecach boli mnie kręgosłup. Chyba jutro z fotelikiem kupimy poduszkę do spania bo nie dam rady ;/ja już znów zaczęłam odliczać do kolejnej wizyty - zostały mi 2tyg już się nie mogę doczekać żeby wreszcie usłyszeć serduszko;) po dwóch dniach spokoju znów wkrada się taka lekka panika i niepokój. Ciekawe czy to się zmieni do końca ciąży?
Do tego mam przeokropne sny, śniła mi się dziś katastrofa lotnicza i moja zmarła babcia straszne :(

Ja tez mam popołudniami i wieczorami wzdęcia i brzuch jak w 5 miesiącu. Nie dopinam się w spodnie :/ słabo, bo cvoraz ciężej będzie mi ukryć w pracy.
A to jest dopiero początek ciąży.. ja jestem w 5 tyg. Chciałam ukryć ciążę w pracy Jeszcze przynajmniej przez miesiąc-poltorej ,ale chyba będzie to niemożliwe. Masakra

reklama
Do góry