reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Wiecie co.. pierwszą ciążę przeszłam totalnie bezobjawowo. Gdyby nie ból pleców spowodowany wielkim brzuchem w ogóle bym nie czuła,że jestem w ciąży. A teraz ? Dobrze tydzień nie minął jak się o ciąży dowiedziałam a mam już dosyć objawów .. ale najgorszy to jest ten żołądek. Ta okropna ciężkość i wzdęcia jak już bym była w 6 mcu ciąży. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo jest to dla mnie coś zupełnie nowego.. ;/

Wiecie co.. pierwszą ciążę przeszłam totalnie bezobjawowo. Gdyby nie ból pleców spowodowany wielkim brzuchem w ogóle bym nie czuła,że jestem w ciąży. A teraz ? Dobrze tydzień nie minął jak się o ciąży dowiedziałam a mam już dosyć objawów .. ale najgorszy to jest ten żołądek. Ta okropna ciężkość i wzdęcia jak już bym była w 6 mcu ciąży. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo jest to dla mnie coś zupełnie nowego.. ;/
Ja tez mam popołudniami i wieczorami wzdęcia i brzuch jak w 5 miesiącu. Nie dopinam się w spodnie :/ słabo, bo cvoraz ciężej będzie mi ukryć w pracy.

Cześć dziewczyny ;)
Ja znów to się nie mogę wyspać tak mnie piersi bola :/ nie ma nowy o spaniu na brzuchu a ja tak lubię :( na plecach boli mnie kręgosłup. Chyba jutro z fotelikiem kupimy poduszkę do spania bo nie dam rady ;/ja już znów zaczęłam odliczać do kolejnej wizyty - zostały mi 2tyg już się nie mogę doczekać żeby wreszcie usłyszeć serduszko;) po dwóch dniach spokoju znów wkrada się taka lekka panika i niepokój. Ciekawe czy to się zmieni do końca ciąży?
Do tego mam przeokropne sny, śniła mi się dziś katastrofa lotnicza i moja zmarła babcia straszne :(

Ja tez mam popołudniami i wieczorami wzdęcia i brzuch jak w 5 miesiącu. Nie dopinam się w spodnie :/ słabo, bo cvoraz ciężej będzie mi ukryć w pracy.
A to jest dopiero początek ciąży.. ja jestem w 5 tyg. Chciałam ukryć ciążę w pracy Jeszcze przynajmniej przez miesiąc-poltorej ,ale chyba będzie to niemożliwe. Masakra

reklama
Do góry